Menu
2020 Kristi Himmelfarts camping I Hillerød / Camping i Danmark

Kristi himmelfarts camping

Som alle andre dag, stod vi også i dag tideligt op, men i dag var der nu også en anden grund til at vi var tidligt på færde. Vi skulle en tur til Sjælland med vores campingvogn. Ud over, at vi trængte til at komme ud med vognen, så ville vi også bruge denne miniferie til at slå to fluer med et smæk, nemlig at besøge den lille familie og ikke mindst vores barnebarn Asbjørn, som vi ikke har set i flere måneder.

Vi kørte hjemmefra lidt over 8 i morgens og nød turen hen over Fyn, hvor der ikke var meget trafik i østlig retning, til gengæld var der en del mere den modsatte vej. Skal alle sjællænder til Jylland?- ja, det sad vi og snakkede lidt om – og ja, det så sådan ud.

Efter en kaffepause ved Tuelsø rasteplads, kørte vi den sidste stykke til Hillerød Camping, hvor vi hade bestilt plads. Vi ankom præcis 11:30 og måtte lige vent på at få anvist vores plads, da der stadig er Covid-19 restriktioner på campingpladser. Vi kom hurtigt på plads og den her gang valgte vi kun at sætte det lille solsejl på vognen, så det var hurtigt klaret. Derefter var det tid til en kombinerede morgenmad/frokost.

Efter en let morgenmad/frokost og lidt kaffe, måtte vi lige se campingpladsen og ikke mindst legeområdet. Det er ikke ligefra legeområdet vi normalt kikker så meget på når vi er på camping, men i morgen får vi den lille Asbjørn på besøg, så derfor den ekstra interesse.

Det er en rigtig dejligt legeområde campingpladsen her og jeg tror nok der er noget sådan en lille fyr vil synes er sjovt, ligesom jeg tror, at han vil synes det er sjovt, bare at se på alle de andre campister, da han endnu ikke har oplevet sådan noget før.

Hen af kl. 14:30, trillede vi ind til de ungen mennesker hvor vi haft en rigtig dejlig dag og aften. Vi er nu atter tilbage på campingpladsen og efter en hurtig kop kaffe uden foran campingvognen, er vi nu rykket indenfor, da der ikke er så meget lune i luften, nu da solen er på vej ned.

Det er nu dejligt at være afsted igen og med alt den friske luft, tro jeg vi sover dejligt i nat.

På gensyn i morgen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  21. maj 2020 at 21:47

  Hvor lyder det dejligt, både at i triller på tur med campingvognen, og så skønt at være sammen med den lille familie, og ja Asbjørn. Bare vent, han skal med garanti på de hoppepuder, prøve gyngerne, og bare se på alle de mennesker, campingvogne etc. Det bliver så spændende.
  Ønsker dig/jer en dejlig miniferie.

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2020 at 07:24

   Vi glæder os så meget til at få besøg af den lille purk i dag. Og så nyder vi at være afsted med campingvognene. Det betyder at vi slapper af og ikke lige skal “noget” altså ordne have, vasketøj, vaske vinduer osv. ren afslapning 😀

   Reply

Skriv en kommentar