Menu
Familieliv

Lørdagsfrokost ved kysten

Lørdagen er brugt på at pleje hinanden og hygge os i vores eget selskab. Søren synes det var længe siden, at han og jeg havde været ud og få en lille frokost. Vi bestemte os for, at Bogense havn skulle have et lille besøg.

Det er altid hyggeligt at komme til Bogense og når vejret så er så ualmindeligt dejligt som det er lige for tiden, med en vind der næsten ikke eksisterende og den vind der er, kommer fra den rigtige retning, ja så er det dejligt at sidder på haven og spise.

Der var mange både i havnen, men det er jo kun hyggeligt. Vi startede med, at gå en tur helt ud til det lille fyr ved havneindløbet, efter at have kikket lidt på et par stykker som svømmede i havet, med våddragt og en bøje (vi tror de træner Triathlon), begav vi os tilbage langs havne hvor vi indtog vores frokost på Juels Café. Jeg fik en Havfruetallerken og Søren en Skippertallerken, begge retter mættede godt, men en is er der jo altid plads til, i hvertfald i min verdenen.

Vel hjemme har vi nydt udelivet på vores forskellige terrasser. Ingen af os har endnu været sultne efter frokosten, så det bliver ikke nogen aftensmad til os i dag.

Pinsen er i gang og med masser af sol og hygge med manden. Vi kan som I der læser med her på siden, rigtig godt lide vores eget selskab og får vendt mange ting og i dag var ingen undtagelse.

I ønskes en god lørdag.

6 kommentar

 • Kirsten+/+Kimics+dagbog
  30. maj 2020 at 22:55

  Det lyder som en perfekt måde at bruge sin pinselørdag på.
  Hos os har den stået på golden retriever træf, det var nu også hyggeligt.

  Fortsat god pinse 😀

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2020 at 18:31

   Vi er gode til at nyde her i huset. 😀
   Det lyder da også som om I har haft en vidunderlig dag sammen med mange dejlige hunde. En Golden er nu en skøn skøn hund. 😊

   Reply
 • Karin
  31. maj 2020 at 06:19

  Så vidunderlig en tur i billeder og tekst. Det er dejligt at komme ud at opleve, for talt sammen på en anden måde, nyde Danmark i sommerlige klæder.
  De 2 titler til jeres menuvalg matcher fantastisk. Og pudsig nok, er det valg der rammer spot on, det er bestemte segmenter der vælger de forskellige tallerkener. Åh leder efter et bestemt ord, et N ord, det der næsten betyder, peger på, altså leder dig i den retning til et valg, en beslutning. Kan bare ikke finde ordet. Håber du forstår min forklaring.
  Nu er der 2 vidunderlige fridage mere. Husk solcremen, hvis du er er ude.

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2020 at 18:33

   Jeg er helt med Karin og det er mange gange sådan vi vælger g sikkert meget typisk for mænd og kvinder. 😉 ikke at jeg ikke ville vælge det andet, men den jeg valgte er ikke noget jeg selv lige har i køleskabet, derfor dette valg. 😊
   Denne pinse er ikke mindre fantastisk, med alt den sol og sommerstemning 😀

   Reply
 • Per Teilmann
  1. juni 2020 at 19:39

  Soft-ice er der altid, som i altid, plads til 😉

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2020 at 06:45

   Lige mine ord Per. 😊
   Tak for din kommentar og ha` en dejlig dag. ☀️

   Reply

Skriv en kommentar