Menu
Haveliv

Lidt over 6 i morges

Fløj der 5 unger ud af redekassen

Den sidste var noget længere om det, og da den endelig kom ud, fløj den ikke op i de store træer som sine søskende, men ud i det lille tæt på kassen. Der sad og så helt fortabt ud mens den kaldte på de voksne. Til sidst kom den ene voksne og “snakkede” med den og efter endnu lidt tid, tog den mod til sig og fløj op til resten af familien.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
15

2 Kommentar

 • Karin
  5. juni 2020 at 06:49

  Vi er altid nogle der skal være helt sikre før vi tager det næste skridt 😉 – Jeg slutter mig til den lille forsinkelse, jeg skal også altid overtales.

  God video du der fik i “kassen”.

  SVAR
  • Catarina
   5. juni 2020 at 15:27

   Det har været sjovt af følge fuglene på så tæt hold og ja, der er altid nogen som ikke helt kan beslutte sig 😉

   SVAR

Skriv en kommentar