Menu
Bloggeriet / Familieliv

Regn med regn på

Først lige en lille tankestreg.
I det gode gamle bloghumør
Min blogstime sluttede i torsdags, hvor det var mit 38. indlæg i streg jeg fik sendt afsted. Jeg klapper mig selv på skulderen over de mange indlæg og jeg er glad for, at jeg nu er tilbage “i det gode gamle bloghumør“. Det er vist ikke gået nogen forbi, at det har regnet meget de sidste par døgn. Jeg har ikke noget i mod regn, når bare ikke det er hver eneste dag. Det har det ikke været! Vi har hafte så mange mange smukke dage, med masser af sol og blå himmel, så en “smule” regn kan ikke slå mig ud (det kan blæsevejr så, men det er en helt anden snak). I forgårs fik vi 27 mm regn og det sidste døgn er det blevet til 9 mm. Så det er en pæn slat og helt og aldeles tiltrængt, hvis du sørger vores have.
Jeg kan se græsset gro
Vores græsplæne er ikke den smukkeste i verdenen, den har en del mos og det til trods for, at vi for nogle år siden knoklede med at fjernet alt mos og sået ny græs. Men ikke destomindre så er det lige før, jeg kan se græsset gro dag for dag, med det regn vi har fået de sidste 2 døgn. Så jeg bliver nok nød til at gå en tur med plæneklipperen i morgen, hvor de lover mest tørvejr. Lørdagen skal nydes med manden og i aften skal jeg et smut til Odense og luftes. Du ønskes en god lørdag.

6 kommentar

 • Karin
  6. juni 2020 at 16:25

  Så sejt. 38 dage i rap, med lige så mange indlæg. 👏👍
  Ja nu har vi haft nogle dage med regn, ved ikke helt hvor meget vi har fået her, men der er kommet en del, haverne har sukket efter det.
  Så undlader vi lige at tale om blæsten, det kan vi begge hurtigt blive enige om, trods for diverse vandløb, åer, og fjorde har behov for omrøring, så vi undgår alger.
  God lørdag/weekend til dig fra mig. ❤️

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2020 at 16:53

   Jeg er virkelig glad for at jeg gav mig selv den udfording, for det har virkelig hjulpet mig igang igen. Du ved det der med at tænkte på bloggen og det man kan skrive sådan i dagligdagen. Når jeg tager et billede,, tænker jeg på om det evt kan bruges til at skrive noget brugbart ud fra. Jeg bruger meget billederne til at skrive efter, mår jeg sådan skal lave længere indlæg. 😉
   Vi har så ikke næste ikke fået mere vand siden, så allerede nu er der igen underskud på den konto. Men mon ikke der kommer mere, det plejer der jo 😀

   Reply
 • Kirsten/Kimics+dagbog
  6. juni 2020 at 23:59

  Det er altså godt gået med 38 blogindlæg på 38 dage. Det fortjener du helt bestemt også et klap på skulderen for. Ja, det har godt nok givet vand de sidste dage, men her ovre på vestkysten har det faktisk været en underlige blanding af kraftig regn, hagl og tordenvejr, men ind i mellem har solen skinne fra en skyfri himmel. Der er ingen tvivl om, at regnen har været tiltrængt, og jeg tror faktisk også næsten vi kan se vores græs gro, – den smule der er. Vores græsplæne er nemlig også fuld af mos (og huller som en vis 4-bener har gravet – ha-ha).
  Jeg håber du har haft en dejlig lørdag aften sammen med manden din. 😀

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2020 at 16:56

   Tak Kirsten, jeg er også slev glad, for det har fået mig på rette spor igen, så bloggen ikke engang til komme til at lægge øde hen i omring 1 1/2 år, for det er altså for lang tid. 😀
   Ofte synes jeg at vejret virkelig er meget skiftende fra landsdel til landsdel. Faktisk ret så fascinerende. 😀
   Ha ha, vi har nok en planen der mere eller mindre ligner hinanden 😉 Måske jeg en dag igen tager mig sammen og får fjernet mosset. Nu får vi at se. 😀

   Reply
 • Celena
  8. juni 2020 at 13:19

  Congrats for being so good with your blog! The past week has been very busy (I have to juggle the boys at school online and my own online work) so, today, I will be reading lots of your efforts! 😉 Glad you decided to come back to blogland! xox

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2020 at 17:26

   Thanks a lot Celena. I’m rely glad that jeg White selv Challenge god my selv back on track. Have a nice dag 😀

   Reply

Skriv en kommentar