Menu
Livet

Weekend med masser af grin og gin

I lørdags var jeg inviteret til en lille fødselsdag. Min rejseveninde holdt fødselsdag og vi var 4 der kunne komme.

Vi startede kl. 18 nede i “haven” hvor vi delte en flaske rosé efterfulgt af deres lækre strawberry daiquiri. Da klokken nærmede sig 18, begav vi os op til en forholdsvis ny thairestaurant i centrum af Odense, kun en små 5 minutters gang fra “haven”.
Uha det var virkeligt mad de havde og en meget opmærksom betjening, vi mangle ikke noget. Der blev grinet, spist og snakket til den store guldmedalje. Efter maden så vi at der var kommet ne ny gin-bar i Odense, så den måtte vi besøge. Nøj…. det er helt klar en bar vi igen skal besøge. De laver nogle meget lækre drinks og tegningen er virkelig hyggelig og afslappenden. Kaffen, som vi var et par stykker der trængte til, tog vi på en af caféerne som havde et ledigt bord udenfor. Slutteligt smuttede vi ned i en kælder i gågaden, hvor en af Odenses gamle “bæverding” har til huse og igen måtte der lidt kaffe til, selvfølgelig sammen med en håndbajer.
Klokken blev 24 og da alt skal lukke på det tidspunkt pga. corona, skrev jeg til Søre, at nu måtte han godt komme og hente mig. Det var en tipsy hustru han mødte og da rejseveninde ikke var i stand til at cykle hjem – det ville jeg i den grand heller ikke have været, kørte Søen hende hjem, inden vi fortsatte hjem til os selv.

Søndag sov jeg lidt længe og efter et par kopper morgenkaffe. De var tiltrængte. Smuttede jeg i haven med hakkejernet og efterfølgende tog jeg en svingom med plæneklipperen.

En dejlig weekend var ved at være slut da jeg endelig kom indenfor. Da jeg lå i min seng søndag aften, kunne stadig mærke at lattermusklerne virkelig var blevet motioneret.

4 kommentar

 • Kirsten/Kimics+dagbog
  9. juni 2020 at 00:08

  Det lyder som en helt perfekt aften, der er ikke noget som en aften med masser af grin og hygge sammen med skønne veninder. Så skidt med at man måske har lidt ondt i håret dagen efter.
  Den ginbar lyder som en, der vil være god at besøge, hvis vi på et tidspunkt skal til Odense 😀

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2020 at 16:56

   Det var virkelig en dejlig aften og enormt dejligt igen at kunne komme ud og være sammen på den måde. Ja, ginbaren var skøn og jeg glæder mig til igen at runde ind forbi til et lille glas. 😀

   Reply
 • Karin
  9. juni 2020 at 06:25

  En vidunderlig aften, med masser af skøn latter, hygge, mad, drikke, nærvær og snak. Disse stunder har været savnet, her i foråret 2020. Skønt sommeren har åbnet muligheder for vi igen kan blive fordret med sociale tiltag. Selv introverte kan føle et underskud på denne konto.
  Det er vildt hvor mange Coctailsbarer der er dukket. Og udviklingen i drinks. Har ikke selv prøvet så mange, da det er så sjældent jeg har kørerlejlighed.
  En dejlig måde du fik rystet “tømmermændene” af, og det så samtidig pryder haven, altså flere goder.

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2020 at 16:58

   Det er længe siden at vi har haft sådan en veninde grine aften, så det va så tiltrængt. At alt manden og det vi fik at drikke også spillede maks, var kun et plus.
   Ja, der er dukket mange sådanne bare op og det synes jeg er hyggeligt. 😊

   Reply

Skriv en kommentar