Menu
Livet

Så skete det endelig

I dag efter arbejde, havde jeg en aftalt med min optiker om, at komme og hente mit brillestel. Mens stellet blev rettet til, kikkede og prøvede jeg forskellige andre stel. Det var et enkelt som faldt i min smag. Svag grøn på ydersiden med en lys stribe som måske kan anes bag glassene og orange på indersiden af stængerne. Måske det stel skal være de næste brille, nu får vi at se. Det nye stel er rettet til og passer mig perfekt, så nu kan jeg endelig se en lille smule fornuftig ud, uden det er der plaster, som har været min næsepude den sidste halvanden uges tid. Ikke fordi at der var så mange der har lagt mærke til det, men bare det, at jeg selv kunne se det og vidste at det var der, var nok til at jeg ikke følte mig helt pæn.

Efter optikerbesøget smutte ind forbi min forældre til en omgang eftermiddagskaffe og kage. Nu sidder jeg herhjemme og slapper af sammen med manden.

4 kommentar

 • Karin
  10. juni 2020 at 19:51

  Det er ufatteligt du har kunnet gå med en brille med “plaster”. Det må da have generet på næsen. Eller er jeg bare pjattet.
  Åh jeg bliver også fristet når jeg er hos optikeren, kan dog ikke se noget uden briller, så jeg “keder” mig i ventetiden. Samtidig tænker jeg på at have mere end 1 brille, men synes samtidig disse abonnementer på flere briller er en dyr løsning.
  Det bliver spændende hvad du finder på næste gang der er behov for brilleskifte.
  Hyggeligt med et visit hos dine forældre. Håber de begge har det godt.

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2020 at 20:01

   Jeg havde plastret på så det rent faktisk dannede pude næsten som den anden, så det. Ar ikke så slemt. 😉 Jeg kan godt se uden briller, ikke godt, men det kan godt gå, så jeg fik snuset hele butikken igennem 😊
   Mine briller er ikke købt med abonnement, det tror jeg faktisk ikke man kan hos min optiker, og taktisk bryder jeg mig ikke om abonnementer. Jeg spare op og betaler, ellers undvære jeg. Hader mange udgifter 😉 Selvfølgelig kan jeg godt se at det for nogen er den eneste “udvej” Og super fint med mig. 😀
   Ja, begge mine forældre har det godt, tak for at su spørger. 😀

   Reply
 • Kirsten/Kimics dagbog
  10. juni 2020 at 20:29

  Dine nye briller klæder dig rigtig godt. Jeg kan heller ikke dy mig for at snuse rundt, når jeg er hos optikeren, men det gør mig faktisk mere usikker på, om jeg har valgt det rigtige stel 😀

  Det lyder hyggeligt med eftermiddagskaffe hos dine forældre.

  Reply
  • Catarina
   12. juni 2020 at 18:37

   De er nu ikke nye. Dem på billedet var nogen jeg prøvede som måske bliver de næste jeg skal have. Dem jeg gik derfra med, var en nyt stem magen til det gamle, da det var knækket og ikke kunne repareres. 😀
   Det er altid hyggeligt med kaffe ved mine forældre. 😀

   Reply

Skriv en kommentar