Menu
Livet

6 cm lyder ikke af meget

Min eneste aftale for denne weekend er nu klaret. Som jeg nævnte i gårsdagens indlæg, så havde jeg en aftale med en aftale med min frisør i dag. Lidt i 9 var jeg på plads i stolen.

Ved frisøren

1 time, var hvad det tog

Egentlig var det meningen, altså da jeg bestilte tiden, at jeg ville have en kort page, som jeg tidligere har haft, men så kom jeg til at tænke på, at den frisure godt nok så pæn ud, men den var også irriterende når jeg var ude at løbe eller til spinning, så jeg ombestemte mig i torsdag. Jeg ville nøjes med at få taget spidserne og få et løft på toppen, altså få tyndet lidt ud. Så sådan blev det! Efter en omgang vask og en skøn hovedmassage, blev der klippet og tyndet ud, efterfulgt af lidt tørring inden den sidste tilrettelse. I alt blev der snuppet 6 cm af længden, det lyder måske ikke af meget, men det er nok til, at de trætte spidset blev fjernet og håret nu ser sundere ud. Nu er jeg klar til at indtage sommeren med et par gram letter hårpragt. Dejligt!

6 kommentar

 • Celena
  14. juni 2020 at 15:01

  Very nice 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. juni 2020 at 18:18

   Thanks a lot my friend 😘

   Reply
 • Kirsten/Kimics dagbog
  14. juni 2020 at 23:06

  Man føler sig bare som et nyt menneske efter et frisørbesøg, især når der er hovedbundsmassage inkluderet. 6 cm er da alligevel noget, synes jeg, men der er ingen tvivl om at et langt hår har godt af at komme af med spidserne en gang i mellem.

  God ny uge til dig.

  Reply
  • Catarina
   15. juni 2020 at 18:19

   De der hovedbundsmassager er skønne og lige tul at falde i søvn til. Jeg er glad for de 6 cm og lettelsen I toppen kan virkelig mærkes.
   Du ønskes også en dejlig uge med masser af sol på næsen. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 09:24

  Et gode der er kommet med Corona er frisøren “kræver” hårvask ved klipning, på den måde kommer der lidt luksus med som hovedbundsmassage, massagestol etc.
  Det er altid dejligt at få styr på håret, jeg skal til frisør minimum hver 5 uge, du kan heldigvis vente noget længere 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 06:23

   Det var i den grad tiltrængt med en klipning. Hvornår jeg kommer afsted til endnu en dejlig behandling ved jeg ikke, men når man som jeg har langt hår, behøver jeg ikke at komme der så tit og det er ok, selvom sådan en omgang selvforkælelse er dejligt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar