Menu
Dagligdagen

Plan A og B

Ferieplaner

Vi have en plan A og en plan B, for vores kommende sommerferie. Plan A var i det tilfælde, at Europa ikke blev åbnet for os – eller regeringen ikke mente det var klogt. Den plan gik ud på, at kører med campingvognen til det nordlige Frankrig og blive der i en lille uges tid, hvorefter vi så ville kører til Tyskland – som jo var åbnen for os – og der tage vores 14 dage karantæne. Nu er Europa så åbnet op, så derfor blive vi i Frankrig og kan nu trygt kører længere ned, uden at skulle i karantæne, når vi engang returnerer til Danmark. Dejligt. Hvor er jeg dog glad for, at vi er sådan indrettet, at vi aldrig, som i aldrig, forudbestiller pladser nogen steder og kører derhen hvor vi har lyst. Kun én gang i alle de år 19 år vi har camperet, er vi ankommet til en plads, som var fuldt booket og det var tilbage i 0’erne hvor vi havde drengene med til det nordlige af Gardersøen. Vi have behov for en stor plads eller to pladser ved siden af hinanden, da vi havde et 3-kabiners telt med til drengene. Vi endte i stedet med at tage den næste campingplads ikke langt fra den fuldt bookede plads, da de havde den plads vi ønskede. Campingpladserne ligger jo næsten som perler på en snor dernede, så det tog ikke lang tid før end vi var på plads. Nu glæder jeg mig til at vi pakker vognen og så stille og rolige begiver os ned igennem Europa og nyder ferien fra første minut, præcis som vi plejer. Hvor vi så havner hende, må tiden vise.

Regnvejrsdag

Når nu solen ikke skinner i dag, så er det godt man kan hygge sig indenfor og med en weekend der står på dejligt selskab sammen med manden, yngste sønnen og mine forældre, så er det slet ikke så tosset endda. Weekenden er budt velkommen og om et par timer kører jeg til Odense og henter den unge mand. I ønskes en god weekend.

8 kommentar

 • Dudi Suadicani
  19. juni 2020 at 19:09

  Rigtig god weekend til dig og Søren!

  Reply
  • Catarina
   19. juni 2020 at 19:18

   Tusinde tak skal du have Dudi 😊Du og Steen må også have en dejlig weekend og så glæder vi os til vi ses i september 😊

   Reply
 • Kirsten/Kimics dagbog
  19. juni 2020 at 23:39

  Frankrig er et virkelig dejligt land at campere i. Vi har været der flere gange, både med Camplet og campingvogn. Den ene gang havde vi 4 ugers ferie, så vi kørte ned til Middelhavet og et smut over den spanske grænse, hvor vi lå et par dage. Det var en lang, men skøn tur.

  I må have en fantastisk tur, når I når så langt 😀

  Reply
  • Catarina
   20. juni 2020 at 07:33

   Hej Kirsten
   Der er vi helt enige 😊 8-9 sommerferier og nogle gange uden for sæsonen have camperet i Frankrig. Jeg vil næsten gå så langt til at sige at der er vores foretrukne campingland. Der er SÅ meget at se og vi har kun ser en brøkdel. Befolkningen er søde og i,ødekommende. Så vi er glade for at vi også i år, kan komme derned. 😀
   God weekend.

   Reply
 • Celena
  21. juni 2020 at 20:36

  That sounds like a lovely trip! I know how much you love France <3 One day, have a plan C where you come to Montreal xox

  Reply
  • Catarina
   22. juni 2020 at 19:00

   I would love to drop by Canada and visit you so you can show me around where you live 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 09:49

  Dejligt for jer, det blev en tur til Frankrig, nu kan jeg se der er blevet lukket igen, trods Tour de France lige er skudt i gang.

  Jeg passer på, holder afstand, hyppig håndvask, spritter af, bruger meget engangs handsker, og ja engangs mundbind hvor der er behov. Kan dog mærke min vejrtrækning ikke er god bag mundbindet, skal sidde helt stille og ikke sige noget, få er det okay med mig, men samtalen, bevægelsen får mig til at hyperventilere, desværre. Så det er meget godt jeg blev hjemme i DK her i ferien.

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 06:29

   Vi er meget glade for at vi kunne komme afsted dengang og endnu gladere for at vi har vores eget hjem med. Selvom det var en anderledes ferie, var den alligevel “densamme som den plejer” og vi nød at kunne slappe af. De senere år, er afslapning sat højere end oplevelser, måske det har noget at gøre med alderen 😉

   Reply

Skriv en kommentar