Menu
Kvindeliv

COVID-19 drive-in test

Nogle gange må man bare følge sin intuition og det gjorde jeg i dag.

COVID-19 drive-in test

I morges bestilte jeg tid til en test for COVID-19 (som er lige så let som at bestille en fisørtid) til kl. 15:36 i dag. Ikke fordi jeg regner med, at nogen personer på de steder jeg færdes er smittet, men jeg vil bare være helt sikker. Jeg er helt klar på, at det kun er et her-og-nu billede, sådan en test viser, men så kan jeg i det mindste selv sørge endnu mere for, at holde mig langt væk fra de personer, det evt. hoster eller siger de har ond i halsen. Et mundbind er også min faste følgesvend i tasken.

Nu går der op til 72 timer inden jeg får besked i MinSundhed-appen”, ikke i e-boks. Hvorfor det ikke kommer i e-boks, ved jeg ikke, for de søde unge mennesker som stak den lange vatpind medet langt ind i min hals, bibbede fint mit sygesikringsbevis. Jeg må bare holde øje de næste dage.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
17

2 Kommentar

 • Lidt mere en 24 timer
  23. juni 2020 at 20:17

  […] jeg skrev i går, så var jeg nede og få foretaget et her-og-nu-billede af om jeg var smittebære af COVID-19. Her […]

  SVAR
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 09:55

  God ide at blive tjekket inden ferien, måske har du også valgt at blive tjekket efter ferien.

  Min søn er blevet tjekket 2 gange, pga. infektioner her hen over sommeren, og ja, han bor i Aarhus, så den sidste blev han afkrævet inden han kunne komme i lægehuset, lidt underligt, for han kunne jo blive smittet den dag han står i kø for COVID-19 test. Det var nærkontakt og undersøgelse hos lægen, lægen havde maske og handsker på, så det er at gå med livrem og seler, heldigvis, dog har han hørt at andre lægehuse ikke var obs på sikkerhed.

  SVAR

Skriv en kommentar