Menu
Kvindeliv

COVID-19 drive-in test

Nogle gange må man bare følge sin intuition og det gjorde jeg i dag.

COVID-19 drive-in test

I morges bestilte jeg tid til en test for COVID-19 (som er lige så let som at bestille en fisørtid) til kl. 15:36 i dag. Ikke fordi jeg regner med, at nogen personer på de steder jeg færdes er smittet, men jeg vil bare være helt sikker. Jeg er helt klar på, at det kun er et her-og-nu billede, sådan en test viser, men så kan jeg i det mindste selv sørge endnu mere for, at holde mig langt væk fra de personer, det evt. hoster eller siger de har ond i halsen. Et mundbind er også min faste følgesvend i tasken.

Nu går der op til 72 timer inden jeg får besked i MinSundhed-appen”, ikke i e-boks. Hvorfor det ikke kommer i e-boks, ved jeg ikke, for de søde unge mennesker som stak den lange vatpind medet langt ind i min hals, bibbede fint mit sygesikringsbevis. Jeg må bare holde øje de næste dage.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
16

1 kommentar

  • Lidt mere en 24 timer
    23. juni 2020 at 20:17

    […] jeg skrev i går, så var jeg nede og få foretaget et her-og-nu-billede af om jeg var smittebære af COVID-19. Her […]

    SVAR

Skriv en kommentar