Menu
Camping i Europa / Campingferie 2020

Sommerferien går igen i år sydover

Hej allesammen

Velkommen til Andelot-Blancheville og Camping le Molin, som ligger I det vestlige af Bourgogne.

Turen gennem Tyskland er nok noget af det letteste vi har kørt I mange år. Alt vejarbejde fra Flensborg mod Hamborg er slut, altså ligepå nær det ved selve Hamborg, hvor mortorvejen skal overdækkes. De andre små vejarbejder der var på strækningen, var ikke noget der som sådan gav anledning til kø.

Fin overnatnings sted…. inden vi blev vækker kl. 2 om natten

Schwertransport bliver der råbt

Det eneste lille men…

Var da vi lagde os ind for at sove. Vi fandt en fin fin plads, som var lige til at køre ind på, godt nok tæt op af motorvejen, men der var en stor støjmur, og bi har jo ørepropper, så det var som sådan ikke noget problem. Kl. 2 om natten bliver der banker på vognen og inden vi når at opfatte hvor lyden kom fra, blev der banket igen og råbt Hallo. Vi får spurt hvad det var, for åbne vil vi ikke bare sådan…. Schwertransport bliver der råbt. Ok, vi skal lige i tøjet. Da vi har fået tøj på og kommer ud, er det ganske rigtigt en stor særtransport som kun kan holde hvor vi holder. Så vi satte os i bilen, med små 5 timers søvn i kroppen. Det var egentlig ok og da vi så den næste resteplads, kørte vi ind og fik os en stor kop kaffe at kører videre på. Nu var vi jo vågen, kunne lige så godt fortsætte. Vejene var fine og trafikken nærmest ikke eksisterende. Vi kørte til hen af 8:30 og holdt inde for at få lidt morgenmad. Efter maden, lagde vi os, uden at sætte vækkeuret til. Jeg vågnede efter 2 ½ time, Søren lå lidt længere.

Efter jeg have kørt de første timer af natten, overtog Søren rattet i morgensolen
Der tankes i Luxemburg

Nu var vi klar til det sidste lille stykke på små 100 km, som var et lidt snirklet stykke og ud på de små franske veje. Vi valgte nemlig at undgå betalingsveje og derfor fik vi set lidt af de så byer som ligger med kort afstand til hinanden.

Der er noget mere overskyet end hvad vi havde regnet med
Så kom er også tåge
Så nåede vi Frankrig
Uha, der er smalt, men vi kunne sagtens komme igennem

Camping le Molin

Vi landede her på Camping le Molin ved 15 tiden og fik hurtigt sat vognene på plads.

Dejligt at være fremme og selvom vi også nyder at kører, så er det også dejligt at komme frem til første stop på turen. Nu bliver vi har nogle dage og hygger os.

Den første morgen er nu speciel og dejlig. Vi nød ikke at have en kører dag og kunne skulle handle lidt.

5 kommentar

 • Celena
  19. juli 2020 at 23:56

  It looks so cosy! I always love your camping blog posts! Hope you have a fantastic time xox

  Reply
  • Catarina
   3. oktober 2020 at 17:45

   It sure is a lovely place Celena 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 10:30

  Dejligt i kom til Frankrig – og ja, godt i er hjemme igen og hverdagen skudt i gang, nu indrejse til Frankrig igen er blevet lukket land for os.

  Jeg blev helt stille i foråret, 10 juni. helt præcis. Og du efter din ferie. Godt du kigger frem på IG,

  Håber i har nydt ferien. og fået godt gang i hverdagen, trods udfordringer etc. Om 1½ døgn ca. tager vi hul på efteråret 2020.

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 15:56

   Ja, det var bestemt dejligt med en tur derned og ja, så var vi jo også hurtigt hjemme igen – sådan 3 uger forsvinder hurtigt 😉 Ja, efterferien, nød jeg bare alt det gode vejr og havde som sådan ikke meget at berette. Men det er jo heller ikke det stor der behøves at skrives om – det er jo nettop hverdagen der er den der fylder mest indtil videre. 😉

   Reply
 • Camping le Molin
  3. oktober 2020 at 18:51

  […] Sommerferien går igen i år sydover […]

  Reply

Skriv en kommentar