Menu
Camping i Europa / Campingferie 2020

Camping le Molin

Efter den første nat og morgen på Camping le Molin, måtte vi en tur rundt på pladsen, for at se hvad den havde at tilbyde, for godt nok havde vi kigget på pladsen hjemmefra, men levede den også op til havde vi forestillede os.

Her under kan du læse om vores kørerturen for at nå hertil.

Sommerferien går igen i år sydover

Pladsen er ret lille og det er noget af det vi godt kan lide når vi camperer. Den ligger tæt på en lille by, som også er noget af det vi går efter. At byen Andelot-Blancheville, lige var en tand mindre end vi regnede med, var så ikke med i “planen”. Selve campingpladsen ligger ude på landet og har skønne landlige omgivelser omkring sig. 
Når man ankommer til pladsen, skal man køre af en lille vej fra hovedvejen ind til pladsen, Lige inden man drejer ind på venteområdet, kører man over en lille bæk, den løber langs siden af pladsen.

Receptionen og den lille restaurant ligger i samme bygning, så der er ikke så meget at tage fejl af. Pladsen ejes af en hollænder, som både taler fransk, tysk og engelsk, så hvis man ikke er står i fransk, så er det ikke noget problem her. Som sagt er pladsen ikke så stor, men den har nogle skønne parceller og med en skønne udsigter til alle sider.
Hvis man ikke kommer med egen overnatningsudstyr, så som telt eller campingvogn, så er der også mulighed for at leje en hytte.

På pladsen er der en fin servicebygning og da det jo var i sommer og derfor også corona tid, var der rigeligt med sprit inden man gik ind og pile på gulvet, som viste hvilken vej man skulle gå derinde.

Der er blevet plads til både en minigolfbane, legeplads og en pool. Legepladsen ligger overfor receptionen og minigoldbanen ved siden af restauranten terrasse, men et kig til de køer der går og græsser lige på den anden side af det lille vandløb. Poolen så rigtig lækker og indbydende ud, men da vejret ikke var helt varmt, så var der kun nogle børn der benyttede den de par dage vi var på pladsen.

Camping le Moulins er en rigtig hyggelig plads, men nok ikke én vi kommer til at besøge ofte. Ikke fordi der er noget at sætte en finger på, men vi kommer nok bare ikke lige forbi der de næste mange gange vi tager til Frankrig. Men klart en plads der kan anbefales. 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena Scheede-Bergdahl
  10. oktober 2020 at 13:13

  Glad you had a good holiday! I would love to get a camper… but, unfortunately, Andreas is hardcore for tent camping 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   24. december 2020 at 10:53

   I really like tent camping but I love my caravan even more, it’s just so much nicer when the weather isn’t playing my turn 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  11. oktober 2020 at 08:54

  Det er altid spændende hvad det virtuelle og reelle billede siger om et sted. Godt campingpladsen levede op til forventningerne. Håber så den lille by tæt på, havde nogle små hyggelige cafeer udendørs til en hyggestund.
  Selvfølgelig vælger i forskellige egne af Frankrig, det er jo et meget stort land, og 3 uger er jo langt fra nok til at udforske hele landet.
  Ønsker dig og dine en dejlig efterårsferie, eller måske skal du/I arbejde, det skal jeg.

  Reply
  • Catarina
   24. december 2020 at 10:55

   Der var virkelig ikke meget at komme efter, men dejligt at få slapper af og komme helt ned i gear, inden vi trillede videre sydover. 😀

   Reply

Skriv en kommentar