Menu
Familieliv

Sidste dag i dette årti

Så er 2020´s sidste dag i gang og jeg vil bruge lidt tid på at kikke tilbage på året som er er gået. Vi kan vi godt blive enige om at året ikke har været helt, som vi troede, da vi for et år siden startede året.

Sidste år fejrede vi igen nytår i Thailand og sikke en dejlig aften det var. Vi var ankommet til Thailand den 27. december og havde næste hele 3 uger med sol, varme, strand og vand

Film og billeder fra vores nytår 2019-2020 kan du se på nedenstående link.

De første måneder af 2020, var ganske normale, men så den 11. marts, lukkede Danmark helt ned og hjemmearbejdsdagen blev en realitet. Jeg arbejde hjemme mandag, onsdag, fredag og var på kontoret med en den samme kollega, tirsdag og torsdag.

Det var faktisk rigtig rart at få lov til at komme ind de dage, for selvom det er fint at arbejde hjemme fra, så er det for mig bedre at møde ind – jeg har en hævesænkebord og en ordentlig stol.

I april fik vi os lidt af en forskrækkelse, for pludselig var min stærke mand indlagt med en blodprop i benet som blev akut opereret og enden blev at der blev lavet en bypass. Han kom sig og er nu helt på toppen igen

Tiden gik og jo mere vi ingen så, jo mere blev jeg igen glad for at fotografere. Jeg har de sidste par år ikke haft den store lidt til hverken at skrive her på bloggen eller tage billeder. Det begyndte at vende og jeg nød igen at kikke på fugle og fotografere dem.

Da det blev sommer, blev der igen åbnet lidt op i Danmark og vi kunne nu igen alle møde ind på jobbet, selvfølgelig med alle de forholdsregler vi nu er blevet vant til at tage. Det var helt dejligt igen at sparre med kollegaer face-to-face og ikke kun over mail og telefon. Jeg tror nok, at jeg på daværende tidspukt troede, at alt mere eller mindre ville komme helt tilbage til normalen igen sidst på året. Men jeg blev klogere.

Det vat også i sommer at vores kære svigerdatter Rikke blev statsautoriseret revisor. Det var en stor dag og vi gamle er noget så stolt af hende.

Vi have en plan A og en plan B, for vores sommerferie. Plan A var i det tilfælde, at Europa ikke blev åbnet for os – eller regeringen ikke mente det var klogt. Den plan gik ud på, at køre med campingvognen til det nordlige Frankrig og blive der i en lille uges tid, hvorefter vi så ville køre til Tyskland – som jo var åben for os – og der tage vores 14 dage karantæne. Europa blev igen åbnet op, og derfor blev vi i Frankrig og kan nu trygt køre længere ned, uden at skulle i karantæne, når vi engang returnerer til Danmark.

I takt med at de sidste julegaver kom i hus allerede i starten af December, steg mit julehumør også, ligesom planerne for Sørens 60 års fødselsdag blev lagt. Det endte dog med at alle planer blev skrinlagt pga. det stigende smittetal. Vi havde jo en juleaften hos mine forældre som vi skulle tage hensyn til. Så den blev noget anderledes end ført antaget. Han har så den fødselsdag til gode, til vi alle engang er blevet vaccineret.

Selvom jeg de sidste par år ikke har været så flittig her på bloggen eller på Instagram, så vil jeg alligevel gerne have lov til at sige alle jer, der stadig troligt læser med her på bloggen, og alle jer der også skriver en lille kommentar – en STOR tak.

Tænk at der stadig er 62.000 der synes det er hyggeligt at kikke forbi, selvom jeg ikke har været særlig stabil. Wauv.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  1. januar 2021 at 07:40

  Godt nytår.
  .
  Så mange dejlige minder fra 2020, alt behøver jo ikke være Corona. Og dykker du dybere, hvad du ikke fik skrevet her på bloggen, så er der så meget godt fra 2020.

  Vi “gamle” bloggere, ikke vores alder, men vore blogges alder, har været online trætte, og mange nye har fundet vej, så det er dejligt når der dumper indlæg ind.

  God 1. januar 2021

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2021 at 15:50

   Du ønskes også godt nytår kære Karin. Jeg er slet ikke ked af 2020 og kunne slet ikke finde på at bande over coronaen. Jeg lever med den og jeg tror at hvis man ser lyst på livet, så rammer sådanne “ting” ikke så let.
   Ja, nogle af os bliver lidt trætte at alt online, og det er nok det jeg blev og det på alle sociale platforme. 😉
   Nyd dagen med skihop og hva der nu eller er 😀

   Reply

Skriv en kommentar