Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Hvor skal vi bo?

Allerede inden vi havde fået en underskrift på salget af vores dejlig hus, vidste vi hvor vi skulle bo. Vi havde være forbi mange forskellige områder af Odense C, som ikke faldt i vores smag. Vi vidste at vi ville have en lejlighed og at der skulle være grønt omkring boligen og så skulle byggeriet ikke være højt.

Lavt byggede lejligheder er der ikke mange af i Odense og specielt ikke i Odense C. Men efter nogen søgen, fandt vi præcis det vi var på udkik efter. Ikke nok med at det var et lavt byggeri, så kunne vi også få en 4 værelses lejlighed på 116 m2, hvor der er plads til os alle når vi er samlet, og vi kan også få plads til vores langbord. Derudover er der motionsrum, gæsterum med toilet og bad og med plads til 4 personer, værksted, vaskeri (hvis man ikke vil bruge egen vaskemaskine), et festlokale og sidst men ikke mindst, en carport og gratis parkering til vores gæster.

Lejligheden er i 2 plan. På første plan er der entre, badeværelse med brus, et soveværelse og køkken med opvaskemaskine og køkken-alrum. Fra køkken-alrum går der en trappe op til næste etage og dermed op i dagligstuen. Fra dagligstuen er der adgang til et lille værelse og endnu en entre, hvorfra der er adgang til et værelse mere og endnu et badeværelse og dette er med badekar. Vi overtager lejligheden den 31. marts, på den måde at vi har påsken til at flytte i. Vi glæder os enormt meget til kun at have 1,3 km til Flakhaven (Rådhuspladsen i Odense) og til at have alt have Odense har at tilbyde, inden for gå- eller cykelafstand.

8 kommentar

 • Christ
  13. marts 2021 at 13:46

  Wow, spændende, må man spørge hvor det er i Odense? Er det ejer eller andel?

  Reply
  • Catarina
   13. marts 2021 at 14:22

   Ja, det bliver spændende 😀 Som sagt er det i Odense C (jeg offentliggøre ikke min adresse her på siden) 😀

   Reply
 • Deborah
  13. marts 2021 at 19:45

  Tillykke med det nye. Det bliver forhåbentlig, alt I ønsker jer. Det ser ihvertfald dejligt ud!

  Reply
  • Catarina
   13. marts 2021 at 20:03

   Hej Deborah
   Tusinde tak skal du have. 😀 Vi glæder os afsindigt til at flytte ind til byen og i en lejlighed, hvor vi stadig kan have bores børn hjemme, men samtidig have indre plads at skulle holde. Det samme med haven. 😀

   Reply
 • Karin
  14. marts 2021 at 08:06

  Det bliver så godt og vildt spændende for jer.
  Så skønt med al det kulturelle lige i baghaven.
  Skal du så til at cykle på job, eller fortsætter du med at gå 😊, ved ikke helt hvor langt du får?

  Det bliver en spændende påskeferie, på en anden måde end tidligere år. Og samtidig en ny begyndelse 🥰🤗

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2021 at 08:22

   Godmorgen Karin
   Det bliver lidt for langt t gå.. eller ikke for langt, men det vil tage for lang tid 😉 (14,4 km) så jeg hopper enten på cyklen eller tager min lille bil.
   Vi glæder os SÅ meget til at flytte og komme på plads, så det er dejligt at vi har hele påsken til det 😀

   Reply
 • Celena
  14. marts 2021 at 14:09

  I am so happy for you! It sounds… and looks… great! Tillykke! <3

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2021 at 18:48

   We are so much looking forward to out lives do close to the center of Odense – your all are welcome to stay if your evert comes to Odense 😀

   Reply

Skriv en kommentar