Menu
Livet

Det er under alt kritik!

Da min mor for nogle måneder siden, fik indkaldelse til corona-vaccine, var det ingen sag at få de 2 tider som man SKAL have på samme tid og på vaccinationsstedet i Odense, hvor mine forældre bor. Siden har jeg hørt, at det ikke er så for mange andre, men slog det hen, og tænkte at det kunne da ikke være rigtigt og måske det bare var en “begynderfejl”. Men jeg er nu blevet klogere.

Selvom man i sidste uge fortalte, at booking systemet er gjort lettere for folk at navigere i, så KAN jeg ikke forstå, at man skal have to tider samtidig. Hvorfor ikke bare en tid og så lade systemet selv regne sig frem til, hvornår man skal have den næste vaccine. Hvis man så ikke lige kan præcis den dag systemet har egnet sig frem til, så kan man evt. ringe og få en anden dato. Præcis som man gør hos tandlægen eller andre steder, hvor tiderne bliver udstukket. Jeg tror de allerfleste ældre, mere eller mindre vil tilsidesætte andre ting, for at få deres vaccine.

I dag fik min far indkaldelsen, men for at han kunne få begge vaccinedatoer, så må han nu til Hedensted i Jylland, selvom han bor i Odense. Hvad Fanden er det for noget!!!!!

Nu er det så heldigt, at vi kan køre for min far, men det er der altså rigtig mange andre der ikke har den mulighed, og på den baggrund vælger de måske ikke at blive vaccineret.

Desuden ved vi alle, at kommuner og andre offentlige institutioner, kan trække lister ud af deres systemerne over for hvor mange personer der bor i en given aldersgruppe i de forskellige kommuner, og ud fra det kunne man så sige at x-antal vacciner skal sendes afsted til det nærmeste vaccinested i en given periode. Det tror jeg nok.

Jeg forstår simpelthen ikke at sådanne systemer ikke er opfundet. Min søn kunne på ingen tid, lave sådan et bookingsystem, samt en hurtig database der kan se aldersfordelingen ud fra de vaccinekriterier der er givet på forhånd.

Kom nu for pokker ind i kampen og få lavet noget der funger optimalt og effektivt.

7 kommentar

 • Celena
  16. marts 2021 at 16:06

  Sorry to hear of your frustrations! Our government is usually beyond bad with things like this but, this time, they surprisingly got it right. Hugs to you! xox

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2021 at 18:44

   I’m happy to hear that the vaccine program is much better in Canada than here – maybe the government her in Denmarks, should take a look across the atlantic 😉

   Reply
 • Karin
  16. marts 2021 at 16:13

  Et opråb jeg er så enig i.
  Min datter Thilde, der er socialpædagog, på et døgntilbud for voksne udviklingshæmmede med mange fysiske handicap, fik tilbudt Astra Zeneka. Hun brugte ca 30 timer hen over 9 dage, for at få dobbelt tider som det kræves. Hun er så en af dem der har fået første vaccine, 2 vaccine er nu “slettet”. Hun står i en limbo sammen med mange andre,
  Dog tænker jeg på ældre der ikke er så meget online, ikke er mobile mm. Det er de svage i dette kaos.
  Godt du kan give en hånd, godt du er der, for der er ældre der ikke har et netværk, der kan give en hånd.
  Masser af omsorg herfra.

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2021 at 18:47

   Det er helt grotest som det system ikke er up-to-date på den front. Jeg forstår simpelthen ikke at de sådan kan lade folk hænge og ikke kan få den anden vaccine 😞
   Ja, du har ret, specielt de ældre som ikk e er så it kyndige bliver tabt, med mindre der gøres det som der er blevet snakket om, at de praksiserende læger ringer til egne patienter.
   Jeg håber det bliver tættere når vi engang skal til, men jeg må sige alt jeg tvivler 😞

   Reply
 • Dorthe Eskildsen
  17. marts 2021 at 09:01

  Ja det er svært at navigere rundt i.jeg måtte også lave min x tid om x mange da nr to skulle være i et tidsrum inden for en uge(som nu er udskudt,pga at det er AstraZeneca )
  Andre på den sygehus afdeling jeg arbejder har også svært ved at få tider.
  Jeg kunne nøjes med at køre til Svendborg .

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2021 at 06:28

   Ja, der var du heldig, men et eller andet sted er der alligevel lidt mærkeligt at du skal til Svendborg.
   Jeg er spændt på hvordan det bliver når det engang bliver min tur, for det er jo en af de store grupper, så jeg er sikker på det kun bliver svære at få de to tider samtidig. 😞

   Reply
 • […] Det er under alt kritik! […]

  Reply

Skriv en kommentar