Menu
Familieliv

Freja 1 år

Sidste søndag var vi inviteret til dobbelt fødselsdag på sjælland. Vi skulle fejre Freja som i dag søndag bliver 1 år og mor Rikke. De 2 har fødselsdag med 1½ uges mellemrum, så de havde valgt at slå det sammen.

Dobbelt fødselsdag

Vi tog derover om morgenen, så vi havde nogle ekstra timer forud for selve fødselsdagen, på den måde fik vi en masse dejlige ekstra timer med Asbjørn (Freja sov lur da vi kom).

Vi legede lidt på legeværelset og efter lidt leg derhjemme, var det tid til en lille cykeltur på den nye cykel. Vi gik- mens Asbjørns cyklede en lille tur over på lejepladsen og hygge med sæbebobler.

Da vi over middag returnerede, var den lille Freja vågnet og havde fået fin kjole på. Hun var en anelse reserveret og lidt betuttet og specielt da alle gæsterne begynde at vælte ind.

Men sikke vi hyggede os med hele familien og alle fætrene som er mere eller mindre på samme alder.

Da vi havde spist, drukket og snakket og alle gaverne var pakket ud, var det tid til at vi sagde farvel og starte turen hjemad mod Fyn. Vi havde fint vejr hele vejen også selvom skyerne ind imellem så en smule truende ud.

Hvis nogen af jer undrer jer over hvorfor Asbjørn har et plaster i panden, så er det fordi han slog hovedet gevaldigt fredag aften og måtte en tur forbi skadestuen, hvor han blev syet med 4 sting.

2 kommentar

 • Karin
  29. maj 2022 at 16:18

  Hjertelig tillykke til og med søde Freja. Allerede 1 år, hvor tiden flyver.

  For hulan da, sikke en forskrækkelse, ja kan mærke hvordan forældrene havde det, og høre og mærke Asbjørns reaktion. Min søn væltede bagover fra en bænk ned på en gammeldags radiator, den med skarpe kanter. Det er en af de oplevelser der sidder for livet, kan så ikke lige huske om det var 3 eller 4 sting. Det var i baghovedet, og arret er synlig i dag 35 år senere.
  God bedring til Asbjørn.

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2022 at 07:52

   Tusinde tak skal du have Karin. Ja, tiden flyver afsted 😉
   Ja, det var noget af en forskrækkelse for de kære forældre og ikke noget der sådan lige behøver at gentage sig.
   For hulen da med din søn, det må dælen have gjort nas og ja, sådan nogle dybe flænger, efterlader sig ar, men godt det “kun” er i baghovedet. 😉
   Ha’ en dejlig dag 😀

   Reply

Skriv en kommentar