Menu
Familieliv

Dejlig pinseferie

Fredag

Åhh hvor har det været en dejlig pinse. Fredag klarede vejret op, mens jeg stadig sad på kontoret og efter hjemkomsten, var der strålende sol. Jeg smuttede over til mine forældre til lidt kaffe og kage. Super hyggeligt som altid. Jeg have sat bilen til opladning inden jeg gik derover og det passede med at jeg kunne tage den med hjem da jeg gik derfra.

Lørdag

Formiddagen blev brugt som de fleste lørdag formiddage, nemlig med rengøring og sengetøjsvask. Så ingen ændringer her, selvom det var pinse. Da jeg havde pudset sølvtøj, skulle jeg lige i kælderen med sølvpudsemidlet og på den lille terrasse ved trappen ned til vores kælder, sad et par af de ældre damer som bor skråt under os og fik lidt rosévin i solen. Jeg blev tilbudt et glas og det sagde jeg ikke nej til. Efter nogle minutter kom Søren med kaffe, for han regnede med at jeg sad derhenne, da jeg ikke kom op fra kælderen og via de åbne vinduer, kunne han høre snak.

Så sad vi eller der og drak vino indtil vores lørdagsgæst ankom lidt over 1.

Kroket

Vi lagde ud med lidt hvidvin på altanen, hvorefter vi tog glas og flasker i hånden gik ned på terrassen nedenunder som ligger ud til den store plæne. Der satte vi en kroketbane op og så stod den ellers på tørre tæsk til min. Kroket, er vist ikke min sportsdisciplin, for ud af mange mange spil, vandt jeg kun 2. Men skidt pyt, vi havde det super sjovt og med pauser i solen, nåede vi at have en dejlig eftermiddag.

Men ingen helte uden mad og vi blev alle hurtigt enige om at den der havde tabt mest, skulle lave mad – og nøj hvor var de andre heldige. 😀

Jeg havde forberedt maden så det tog ikke mange halve timer at koge kartofler og ærter. Salaten blev lavet mens selleribøfferne småsydede på panden.

Til dessert havde jeg om formiddagen bagt en nødebund og derfor var det nemt at piske lidt flødeskum og pynte med danske jordbær.

Dagen var blevet brugt godt og vores gæst cyklede hjem hen af 8-tiden.

Søndag – pinsedag

Søndag var ren afslapning og masser af snak mellem Søren og jeg. Vi snakkede sommerferie samt lidt planlægning af den. Der blev set lidt cykelløb og så sad vi ellers på altanen og fik en bunke kaffe. Skønt med sådan en stille dag.

Mandag – 2. pinsedag

Lørdag mens vi sad og snakkede, så vi at mandag skulle det give en del regn om formiddagen og derfor blev vi hurtig enige om at hente campingvognen hjem og give den en ordentlig omgang med vand og sæbe, for så kunne den blive skyllet med regnvand.

Søren hentede vognen så snart han stod op og da han kom retur, fik vi et par kopper kaffe inden vi samlede remedierne og iførte os regntøj.

Den kære campingvogn trængte virkelig til en omgang, men efter 1 1/2 time var den klar til at bleve kørt ud hvor vi har den opstaldet. Dejligt at den nu er klar til at køre på sommerferie. Og hold nu op hvor vi glæder os til 3 uger på de europæiske veje i den vogn.

Nu står den på lidt mere vask af tøj samt lidt cykelløb. Pinsen er godt brugt og i morgen er det atter hverdag. Det er ok og det er jo stadig sommer, selvom vejret i dag er mere på landmændenes side end min.

2 kommentar

 • Karin
  11. juni 2022 at 09:25

  Vildt så hyggelig en pinse, og dejlige billeder fra de skønne stunder, både i det dejlige vejr lørdag og søndag, og trods regnen, initiativet til klargøring af campingvognen mandag.
  Tak for en dejlig beretning.

  Reply
  • Catarina
   13. juni 2022 at 18:44

   Ja, den blev virkelig nydt og så også med lidt flittiglise over det. 😀

   Reply

Skriv en kommentar