Menu
Familieliv

3. ferieuge – dag 3 og 4

Ja, dagene flyder lidt sammen og er lidt gentagelser af de foregående dage – men sådan er ferie jo, tiden og ugedage glemmes. I går startede med morgenkaffe på altanen, småsnakkede og så blev der set lidt fejring af Jonas Vingegaard.

Vi har lavet hjemmelavet aftensmad, for efter et par dage med rugbrødsmader, så trængte vi også til lidt andet. Ikke at der er noget galt med rugbrød, det elsker jeg faktisk, men nu trængte vi bare til noget andet.

Jeg har været et smut forbi mine forældre, for lige at se hvordan det stod til hos dem og høre hvad de har lavet de sidste par uger.

Vi har fået frokost på Cosy & More. Jeg valgte deres lækre veganske salat, mens Søren fik en af der skønne sandwich, og til maden fik vi begge jordbærshake. Lækkert som altid.

Jeg har fået serveret Aperol på altanen og der er også blevet plads til et par middagslure, med udsigt til blå himmel og skyer, inden øjenene faldt i.

Hvad morgendagen bringer ved jeg ikke, men sikker en blanding af det hele samt lidt musik i det fjerne, for der er Grøn Koncert i Odense i morgen og det foregår ikke mere en 1 km herfra, så mon ikke vi kan sidde på altanen og høre det.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  29. juli 2022 at 07:00

  Hvor er det bare skønt med afslapning på højeste niveau. Det er dage som disse jeg holder allermest af. Tid til slowliving.
  God 5. dag, fredag og weekend lige om lidt ☀️

  Reply
  • Catarina
   29. juli 2022 at 12:58

   Det er virkelig også være tiltrængt for jeg har faktisk været ret træt og har sovet mere end jeg plejer og søvnen har også været dybere.
   Nu er det sidste feriedag i gang og i morgen starter weekenden. 🙂

   Reply
 • Venterpaavinblog
  30. juli 2022 at 18:18

  Jeg har faktisk længe overvejet det der Cozy, for synes tit der er deals til det – lækkert ser det da ud, kan jeg lure her💖.

  Reply
  • Catarina
   1. august 2022 at 17:50

   Det er altså virkelig godt og vi har købt nogle stykker – og vi har endda været afsted igen i dag 😉
   Du skulle prøve næste gang der er deals 😀

   Reply

Skriv en kommentar