Menu

Lidt om mig…

Jeg er født den 3. september 1966 i Odense, hvor jeg også er vokset op og har gået i skole. Jeg har ingen søskende og er nok derfor også blevet lidt forkælet. Vi, min mand Søren (født i1960) og jeg, flyttede tilbage til Odense i april 2021 efter 17 år i Skallebølle, en lille landsby uden for Odense. Jeg er mor til en skøn knægt, Christian (født i 1994) som bor og arbejder i Aalborg. Derudover er jeg bonusmor til dejlige Daniel (født i 1989) som bor i Riga og stærke Sebastian (født i 1991), som bor i København med sin kone og 2 børn – vores børnebørn.

Hvorfor blogger jeg

Jeg blogger af lyst og fordi jeg elsker at skrive. Mange af mine indlæg er krydret med mine egne billeder, da jeg er ret så glad for fotografere, ikke at forstå at jeg er super god til det, men jeg hygger mig med det.

Læs mere her.

Campinglivet

Er en stor del af vores liv. Alle sommerferier og gerne også forårs og efterårs ferie, bliver brugt på at campere. Vi har camperet i alt fra tælle, CombiCamp til campingvogn. Vi nyder det rimelige simple liv og det at vi kan flytte os fra sted til sted.Vi har aldrig planlagt mere en at det kan ændres. For det meste ser vi hvordan vejret er i det sydlige Europa. Dog er vi blevet mere end glade for Frankrig og med sådan et stort land, er der endnu meget vi ikke har set og udforsket. En sommerferie uden camping er ikke en rigtig sommerferie.

Hvis du har lyst til at læser om alle vores ferier og rejser, så er der let tilgang til det oppe i menuen.

Mine hobbies

Jeg er meget glad for at fotografer og være ude i naturen.

På et tidspunkt løb jeg en del og har deltaget i diverse løb, samt løbet 3 halvmaratons, men er kørt lidt træt løberiet og har ikke løbet i et helt år. Jeg dyrker sig stadig motion og elsker at få bevæget mig. Mit Apple Watch er med til at jeg sparke mig i gang, hvis jeg bliver for sløv 😉

Jeg har prøvet strikket en del, og har også fået nogle brugbare emner ud af det, men jeg er lang fra god til det. Det samme gør sig gældende for hækling, men i vintermåndederne hygger jeg med lidt nørklerier.

Er er også lidt af en læsehest og får generelt læst og/eller lyttet en del bøger på et år.

Mit arbejde

Jeg blev i 1986, udlært som tjener, og arbejdede som sådan i ca. 8 år. Jeg er rigtig glad for at fik den uddannelse også selvom jeg slet ikke bruger den mere og ikke har gjort det siden 1993. Den har bragt mig godt og ikke mindst har jeg fået set mange afkroge af verdenen, nogle indtil flere gange, så at sige, verden rundt, da jeg i min aktive karriere, arbejdede både i London for SAS og senere sejlede i ca. 1 1/2 år med Queen Elisabeth 2, i daglig tale QE2.

ap-photo-cunard-line.jpg

Du kan læse en smule mere om min tid på QE2 her.

I dag arbejder jeg med noget helt andet. For i 1994 skiftede spor fordi min søn Christian kom til verdenen. Et arbejde som tjener og mor passer bare ikke sammen. Så efter endnu en uddannelse kan jeg nu kalde mig International Marketinkoordinator og arbejder i dag som IT- og marketingkoordinator i en mindre fynsk virksomhed.

Ideer, forbedringer, forslag til bloggen

Hvis du har ideer, forbedringer, forslag til bloggen – eller tanker om et samarbejder så kan du kontakte mig på mail@catarina.dk.

Catarina

8

28 kommentar

 • Lupo
  20. oktober 2007 at 17:03

  Det må så være Queen Mary 2 i baggrunden? Her havde jeg glæden af at tilbringe 8 fantastiske dage af min ferie i 2007 forkælet af mange dygtige tjenere fra hele verden.
  -Transatlantic crossing 😉
  Det må være dejligt at sejle og arbejde på krydstogt. Og en ren fest ved ankomst (og afsejling) til og fra havnene.

  Reply
 • Catarina
  20. oktober 2007 at 17:47

  Umm det må have været en dejlig ferie. Ja det var en dejlig måde at se verdenen på. 🙂

  Reply
 • Mogens Flinck Hansen
  2. september 2008 at 11:29

  Hej Catarina
  Faldt lige over din side…..
  Long time no see…….
  Men, du ser jo ud til at trives alligevel.
  Kan du have en god dag i morgen.
  Hilsen fætter Mogens

  Reply
 • Catarina
  2. september 2008 at 11:50

  Hejsa Mogens
  Ja det er godt nok ved at være længe siden. Ja jeg har det godt – det har vi alle. 🙂

  Tak for din hilsen her. 😉

  Reply
 • Mogens
  22. oktober 2008 at 01:12

  Hej Catarina
  Så har vi holdt ferie i Sverige. Det blev til et par gode billeder fra den svenske natur. Har du lyst til at se dem ligger de på
  http://billeder.flinckhansen.dk/
  godt nok blandet sammen med de øvrige feriebilleder.
  Det var en fin ferie dog med en halvhjertet forsøg på en grønlændervending i kano (ikke kajak) på 30 cm vand. Dumt og Laurits på 6 var bestemt ikke tilfreds.
  Og Marie på 10 brækkede armen så vi måtte lige omkring et svensk sjukhus. Men bortset fra det var det en glimrende ferie og hvis ferie handler om at glemme sit arbejde for en stund, så lykkedes det til fulde 😉
  KH Mogens

  Reply
 • Catarina
  25. oktober 2008 at 10:27

  Hej Mogens
  Sikke da en efterårsferie I har haft, jeg mp da sige at det ikke går stille af sig nr I er afsted. 😀

  Det er nogle meget flotte billeder og sikke en skøn natur. der gad jeg godt op en dag. Hils familien.

  Catarina

  Reply
 • jasmin lanng
  19. januar 2009 at 16:44

  hej Catarina
  jeg har valgt tjener uddannelsen,
  og vil defor hører om du ikke vil fortælle lidt om hvad der kan være godt og dårligt ved tjener uddannelsen. og hvad jeg måske senere kan bruge den til.
  ser frem til at læse mere om min uddannelse.
  hilse jasmin

  Reply
 • Catarina
  19. januar 2009 at 18:59

  Hej Jasmin
  Hvis du vil ud og se verdenen og ikke selv betale er det en fabelagtig måde at komme af sted på. Jeg har selv stadig kontakt til mange af de mennesker jeg mødte da jeg var af sted. Jeg bruger ikke min uddannelse til noget i dag (er ved at være færdig med en anden) men jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg blev tjener. Nogle af mine venner har også selv restaurant i dag. Så det er dig selv der sætter grænsen.

  Reply
 • Helene
  13. januar 2011 at 14:07

  Hej Carina

  Mange tak for en god hjemmeside.
  Hvor får du alt din energi fra 🙂
  Jeg ville høre om du bor i Skalbjerg ?
  Da jeg har en svigerinde som bor der, sammen med mand og 2 børn.

  Du må have en fortsat god dag.

  Hilsen Helene i Trige

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2011 at 14:35

   @Helene: Velbekomme og velkomme til som kommentator. 🙂

   Jeg har som også dovne dage, men ellers er jeg ret god til at overholde de aftaler jeg laver med mig selv. 🙂

   Nej jeg bor ikke i Skalbjerg men 5 km derfra, så derfor er det let for mig at suser derned til spinning. 🙂

   Også en god dag til til Helene.

   Catarina

   Reply
 • Rikke MariaJensen
  1. marts 2011 at 12:39

  Hej Catarina.

  Jeg er også vild med hverdagen – og Zumba ;o)

  De er enormt fede dine Zumbasko. De ser komfortable ud og har dejlig glade farver ;o)

  Hvor kan jeg købe dem ? Kan jeg købe dem gennem dig ?

  Venlig hilsen Rikke

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2011 at 14:10

   @Rikke MariaJensen: Hvis du kliker på linket som er i indlægget til Zumbaskoene, så kommer du ind på Nikes hjemmeside og der kan du købe dem. 🙂

   Ha’ en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Søren
  27. maj 2011 at 10:41

  Jeg kom lige forbi dit site og synes at du skal have stor ros for et meget æstetisk site. Glæder mig til at følge dit liv fremover:-)

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2011 at 07:35

   @Søren: Velkommen til siden her og tak for de pæne ord Søren. 🙂

   Reply
 • Mette Svendsen
  3. juli 2011 at 17:48

  Hej Christina
  Jeg arbejder som lærer og vil gerne tage hatten af for dig og desuden klappe dig på skuldrene:-) Hvor er det sejt, at du på trods af dine ordblindevanskeligheder opretter en blog, som er spændende og inspirende:-)Tak for det.

  God sommer til dig

  Mette

  Reply
  • Catarina
   4. juli 2011 at 07:16

   @Mette Svendsen: Mange tak for dine rosende ord til bloggen her, de varmer. 🙂 Som jeg skriver, så hjælper det at skrive hele tiden – for dermed husker jeg. 🙂

   Du må også have en god sommer. 🙂

   Reply
 • GitteSP
  5. marts 2012 at 06:18

  Jeg er ny her hos dig …. fin side, jeg kommer gerne igen. God dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2012 at 07:28

   @GitteSP – Velkonnen her og du er altid velkommen. 🙂

   Reply
 • Ole
  26. august 2012 at 14:45

  Hej Catarina

  Jeg arbejder med en fælles hjemmeside for de fire lokalråd i 5672 og faldt over nogle af dine billeder, bla. det fra Brobyværk ved søen.

  Kan jeg låne det til hjemmesiden, og selvfølgelig skrive dig på som fotograf?

  Vh Ole

  Reply
  • Catarina
   27. august 2012 at 07:13

   @Hej Ole – Du må gerne låne billedet til siden og sig til hvis du skal have det i en større opløsning end det findes her, så kan jeg sende det til dig. 🙂

   Reply
   • nanna
    9. september 2012 at 17:20

    jeg har lavet den den er goodt

    Reply
 • Livsglimt
  28. september 2014 at 10:15

  Hej Catarina

  Jeg er ny gæst og vil bare sige, at der er en rigtig dejlig stemning her hos dig 🙂

  Kh Lisbet

  Reply
  • Catarina
   28. september 2014 at 11:03

   Hej Lisbet
   Velkommen til siden har og mange tak for dine smukke ord om bloggen her. 🙂
   Ha’ en rigtig dejlig søndag og tak for din hilsen.

   Reply
 • Pia
  2. januar 2015 at 19:38

  Hej Catarina!
  Fin blog, dejlige billeder, god stemning og sandelig også skøn inspiration.. Jeg kigger helt bestemt med fremover når jeg går i blogland 👍
  Tak til dig -og rigtig godt Nytår🎉🎈🎉

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2015 at 05:00

   Velkommen til bloggen her 🙂 Og mange tak for de gode ønsker for det nye år Pia 🙂

   Reply
 • Rita
  30. april 2015 at 10:50

  Fantastisk blog … Glæder mig til at følge “dig”….

  Reply
  • Catarina
   30. april 2015 at 15:04

   Mange tak skal du have Rita og velkommen til siden her. 😀

   Reply
 • JAN FISCHER-NIELSEN
  5. oktober 2015 at 16:52

  Hej det var lidt tilfældigt at jeg kom ind på din hjemmeside eller blog side, men jeg har lige oprettet min egen http://www.jfnmusik.dk og jeg og en ven skulle lige se om der var andre der havde lavet en i wordpress. og så fandt han din og jeg har lige skimtet din igennem og den er rigtigt fint lavet. Så så jeg at du skrev at du var vild med at fotografere, så jeg tænkte at det kunne måske være at vi kunne hjælpe hinanden på et tidspunkt, for det kan være at får brug for en fotograf, selv om jeg fotografere også. Nå men vi kan jo vende tilbage.

  Med venlig hilsen
  Jan

  Reply

Skriv en kommentar