Menu

Samarbejde

Catarina.dk er en personlig blog, der skrives og drives af Catarina. Bloggen læses af mere end 7.000 unikke læsere om måneden og har over 17.000 sidevisninger pr. måned. Her er lidt om, hvordan mulighederne for et samarbejde med Catarina.dk kan forløbe:

Reklame indlæg:

Jeg kan rigtig godt lide at indgå spændende samarbejder med virksomheder, hvor produktet, ydelsen eller oplevelsen er et perfekt match med min personlige stil her på Catarina.dk.

Ved samarbejde med en virksomhed vurderer jeg altid, om det er relevant for Catarina.dk, og om det vil kunne danne rammen om et spændende indlæg, som vil være til inspiration for mine læsere. Jeg er virkelig glad for alle former for gaver og overraskelser i min postkasse eller på mit dørtrin, så du er mere end velkommen til at sende mig produkter til test. Hvis produktet omtales her på bloggen, sker det kun, hvis jeg ser relevansen og selv er begejstret.

På Catarina.dk skrives kun sponsorerede blogindlæg om rejser, oplevelser og produkter, som jeg ærligt kan stå inde for, og som er 100% reelle. Hvis et indlæg er sponsoreret og/eller lavet i samarbejde med en virksomhed, står det anført øverst i indlægget i henhold til markedsføringsloven.

Kontakt mig på mail(a)catarina.dk for at høre om priser samt muligheder for et skræddersyet samarbejde mellem din virksomhed og Catarina.dk.

Eksempler på reklame indlæg og indlæg som indeholder ‘AffiliateLinks‘ kan ses her.

Freelance skribent:

Siden 2016 har jeg været freelance skribent hos AltOmCamping.dk, hvor jeg skriver artikler, der omhandler test af diverse udstyr, campingoplevelser og campingferier, eller kort fortalt, alt hvad der har med camping at gøre.
Du kan se alle artiklerne her.

– Mange tak fordi du læste med –
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mmig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig “email-påmindelser om nye indlæg”.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.