Julefrokost

2. december 2006

xmas.jpg

I går havde vi julefrokost i vores firma. Det er en tradition at vi holder årets julefrokost den 1. fredag i december.

I alt var vi 165 personer med deltager fra Norge, Sverige, England, Frankrig, Spanien og en enkelt fra Kina, så det var en blandet flok.

I år stod vi (festudvalget) selv for underholdningen, og vi havde valgt at vi ville lave International Melodi Grand Prix. Det gik rigtigt godt, bortset fra en lille detalje, med en paryk der ikke ville blive hvor den skulle være. Det lød til at alle havde haft en god og hyggelig aften.

I dag er jeg dog en smule kvæstet, så det er ikke blevet til så meget andet end afslapning.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Nostalgisk aftenhygge 11. februar 2013 at 06:55

    […] aftes fandt jeg en film lavet helt tilbage i 2006. En film fra julefrokosten i det forrige firma jeg arbejdede i. Jeg smed den på Apple Tv og sad så eller og grinede for mig […]

  • Skriv gerne en kommentar