Julefrokost

2. december 2006

xmas.jpg

I går havde vi julefrokost i vores firma. Det er en tradition at vi holder årets julefrokost den 1. fredag i december.

I alt var vi 165 personer med deltager fra Norge, Sverige, England, Frankrig, Spanien og en enkelt fra Kina, så det var en blandet flok.

I år stod vi (festudvalget) selv for underholdningen, og vi havde valgt at vi ville lave International Melodi Grand Prix. Det gik rigtigt godt, bortset fra en lille detalje, med en paryk der ikke ville blive hvor den skulle være. Det lød til at alle havde haft en god og hyggelig aften.

I dag er jeg dog en smule kvæstet, så det er ikke blevet til så meget andet end afslapning.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Nostalgisk aftenhygge 11. februar 2013 at 06:55

    […] aftes fandt jeg en film lavet helt tilbage i 2006. En film fra julefrokosten i det forrige firma jeg arbejdede i. Jeg smed den på Apple Tv og sad så eller og grinede for mig […]

  • Skriv gerne en kommentar