Hygge-Catarina-dag

18. december 2006

Jeg havde jo taget fri i dag, for at få gjort rent, men det nåede vi i weekenden, så dagen i dag blev brugt på shopping.

Jeg manglede at få købt Sørens fødselsdagsgave (han har fødselsdag på torsdag) og også hans julegave. Desuden manglede jeg også at få købt mandelgaven og en afskedsgave til Jens Kristian (en god kollega som stopper på fredag).

Alle fire gaver er kommet i hus uden det store stress og det har været en rigtig hygge-Catarina-dag, selvom jeg her i weekenden, er blevet temmelig snottet, angry.gifjeg hader at være forkølet!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar