Hygge-Catarina-dag

18. december 2006

Jeg havde jo taget fri i dag, for at få gjort rent, men det nåede vi i weekenden, så dagen i dag blev brugt på shopping.

Jeg manglede at få købt Sørens fødselsdagsgave (han har fødselsdag på torsdag) og også hans julegave. Desuden manglede jeg også at få købt mandelgaven og en afskedsgave til Jens Kristian (en god kollega som stopper på fredag).

Alle fire gaver er kommet i hus uden det store stress og det har været en rigtig hygge-Catarina-dag, selvom jeg her i weekenden, er blevet temmelig snottet, angry.gifjeg hader at være forkølet!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply