Julens sidst dag

26. december 2006

Så er årets sidste julefrokost overstået. Den foregik inde hos mine forældre og var, som altid, rigtig hyggelig. Det er altid dejligt når vi nærmer os 1. december, så skal der pyntes op og laves juledekorationer, julekonfekt de sidste julegaver skal købes, senere skal vi i skoven for at hente juletræ. Det hele kulminere så med juleaften.

Men jeg må sige, når vi kommer til i dag, 2. juledag, og arbejdsdage begynder i morgen, så er jeg også ved at være lidt træt af julen og kan næsten ikke vente, med at få pakket det hele væk og få “normale” tilstande. Så jeg tror jeg gå i gang nu, så jeg i morgen, kan vågne op til et jule-frit hjem.

Det har, som altid, været en dejlig jul, men nu er den, for mit vedkommende, altså slut.happy.gif
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar