Menu
Hverdagen

Arbejdsdag igen

I dag er det igen blevet hverdag for mit vedkommende. Christian har stadig ferie, man skulle have været barn eller endog skolelære, så havde man ikke behøvet at stå så tidligt op.  Dynen var så varm, blød og dejlig tung her til morgen.

Hvorfor er det lige at man piner sig selv og rent faktisk står op når vækkeuret bimler.. nå ja, fordi der skal køres penge hjem og selvfølgelig fordi jeg elsker det. Bare ikke lige her til morgen. Jeg kunne godt have brugt en uge mere i frihedens tegn. Hvorfor ikke være ærlig og sige det, som det er.wink.gif


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar