Arbejdsdag igen

2. januar 2007

I dag er det igen blevet hverdag for mit vedkommende. Christian har stadig ferie, man skulle have været barn eller endog skolelære, så havde man ikke behøvet at stå så tidligt op.  Dynen var så varm, blød og dejlig tung her til morgen.

Hvorfor er det lige at man piner sig selv og rent faktisk står op når vækkeuret bimler.. nå ja, fordi der skal køres penge hjem og selvfølgelig fordi jeg elsker det. Bare ikke lige her til morgen. Jeg kunne godt have brugt en uge mere i frihedens tegn. Hvorfor ikke være ærlig og sige det, som det er.wink.gif
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar