Arbejdsdag igen

2. januar 2007

I dag er det igen blevet hverdag for mit vedkommende. Christian har stadig ferie, man skulle have været barn eller endog skolelære, så havde man ikke behøvet at stå så tidligt op.  Dynen var så varm, blød og dejlig tung her til morgen.

Hvorfor er det lige at man piner sig selv og rent faktisk står op når vækkeuret bimler.. nå ja, fordi der skal køres penge hjem og selvfølgelig fordi jeg elsker det. Bare ikke lige her til morgen. Jeg kunne godt have brugt en uge mere i frihedens tegn. Hvorfor ikke være ærlig og sige det, som det er.wink.gif
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply