Bazar Fyn

25. marts 2007

Nu har vi læst og hørt så meget om den, så vi med egne øjne var nød til at besigtige den. Så her til formiddag kørte vi til Odense.

Bazaren ligger i fabrikshaller på det tidligere Thrige Titan midt i Odense. Den er Nordeuropas største indendørs bazar.

bazar-fyn.jpg

Bazar Fyn har næsten 70 boder, som er indrette i små gader i de gamle fabrikshaller. Bagere, slagtere, købmænd, tøjbutikker og en frisør, som Christian gerne ville prøve. Resultatet var lige som han ville have det, moren var dog ikke helt tilfreds. Det var dog ikke frisørens skyld, men nærmere den frisure sønnike valgte, som jeg ikke er helt tilfreds med.

bazar-fyn1.jpg

Alle restauranterne befinder sig i midten, med almindelige forretninger på den ene side og frugt og grønt på den anden. Vi valgte at spise frokost på den græske restaurant. Christian fik lam og Søren og jeg valget oksekød, til alle retterne var tilbehøret tzatziki, salat og græske kartofler.

bazar-fyn2.jpg

Jeg fik kun taget et par enkelte billeder, for det er, overraskende nok, forbudt at fotografere derinde.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply lene bjerg 13. juli 2009 at 20:46

  hej :o) Bazar fyn er altså ikke den største i Norden. Den største i norden ligger i Århus med over 100 butikker. Bazar vest var den første i dk og det er de samme som ejer bazar fyn.

  venlig hilsen en glad radusianer som ofte besøger bazar vest

  • Reply Catarina 20. juli 2009 at 16:51

   Hej Lene
   Tak for info. Det var bare hvad der stod i aviserne da den åbnede. Jeg har endnu tilgode at besøge Bazaren i Århus, men ser da frem til det. 🙂

 • Reply I dag for 10 år siden #8 – 25. marts 2017 at 06:56

  […] Du kan se indlægget her og de kommentarer det […]

 • Skriv en kommentar