Menu
Dagligdagen

Operations Påskeglad

Jeg har fået påskegave, fra Katja.. 1000 tak for den dejlige gave den skal nydes. Jeg tror jeg har gættet hvem den er fra, mit gæt er Katja som skriver om ”Lidt om hvad tvillingerne Tobias & Anders oplever”.

Nu er jeg så lidt spændt på om jeg har gættet rigtigt.

paskeglad.jpg 

4 kommentar

 • KATJA
  31. marts 2007 at 18:21

  Ja ! Det er fra mig ! (Hvordan fandt du ud af det ? )
  Kaffen – har jeg købt, for da jeg “fandt” dig, så jeg hurtigt at du godt kan lide kaffe. Den er fra Irma (bevidst) da Irma ikke findes i din by og omegn ! Resten er påske hygge….. Håber du er tilfreds med gaven.
  Jeg har ikke modtaget noget fra min hemmilige påskeven endnu – så den er nok klar til mig efter påske.
  Go`påske
  fra Katja

  Reply
 • Catarina
  31. marts 2007 at 19:24

  Nok engang tusinde tak. Jeg har smagt kaffen, den er rigtig dog og sikke en duft. Du har ret, vi har ingen Irma her på fyn.

  Jeg fandt dig ved at se på afsenderen på kuverten, der stod Katja og Værløse, og du fortalte at du snart skulle til til Malaysia på mandag. Så jeg søgte inde på blogbot.dk og fandt dig.

  Jeg håber du får en lige så god gave som jeg har fået 🙂

  Rigtig god tur til Malaysia.

  Reply
 • KATJA
  8. maj 2007 at 09:42

  Hej Catarina
  Jeg kan fortælle dig at jeg aldrig fik noget fra min – såkaldte – påskeven.
  Jeg har skrevet det til Pernille som styrede slagets gang og hun har kontaktet vedkommende som siger at hun har sendt nu op til tre gange ……hmmmm selvom pakken skal komme fra Sverige, er det da utroligt at ikke ÈN kommer frem. Så jeg er da glad for at kunne glæde dig.
  Ha´det godt
  Katja

  Reply
 • Catarina
  8. maj 2007 at 17:15

  Nok engang tak, hvor var kaffen god 😉

  Det lyder lidt for underligt at ikke én er kommet frem. Min til Norge kom 2 dage efter afsendelsen, ingen problemer der.

  Håber I havde en god ferie 🙂

  Reply

Skriv en kommentar