Menu
Familieliv

Hovedrent

Så er der blevet gjort hovedret i hele hytten så der næsten dufter af Ajax over alt. Selv vasketøjskurvene er blevet tømt for hver en klud og alt er blevet vasket, tørret og lagt på plads. Det er dejligt at få det overstået, det er ikke sådan at jeg ikke bryder mig om at gøre rent, jeg synes bare at der tit, er andet jeg hellere vil lave.

I dag var der ikke andet der forstyrrede og haven havde jeg ikke lige den store lyst til at bevæge mig ud i, da det har småregnet det meste af dagen. Efter den store udmugning, kørte vi til Langeskov Planteskole, for at se om vi kunne finde lidt nye planter. Vi var ikke de eneste der var kommet på den ide. Aldrig har jeg set så mange biler på parkeringspladsen, både biler med og uden trailere. Det var dog ikke det store vi fik med os hjem, kun et par enkelte planter til stuen.

blomster.jpg

Men det gør heller ikke så meget, der skal nok komme noget til haven på et eller andet tidspunkt, det plejer der.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Hege
  9. april 2007 at 09:01

  Så flink du har vært! Selv om man ikke har støv på hjernen eller er veldig nøye på at det skal være veldig rent, – så må det faktisk gjøres innimellom. Hos oss tar vi en sjau i palmehelgen, og nå har vi gått her i hele påsken og nydt at det endelig er ryddig og rent. Men hvor lenge klarer vi å holde det rent og pent, – det er spørsmålet.

  Reply
 • Catarina
  9. april 2007 at 09:16

  Ja det er spørgsmålet. Jeg synes egentlig ikke det holder så længe som jeg kunne ønske mig.

  Spekuler nogle gange på, at det ville være rart med en ”rengøringskone” som klarede det hele mens vi er på arbejde, men så alligevel ikke. Tanken om at der er en fremmed i mit hjem, bryder jeg mig heller ikke om.

  Reply
 • Hege
  9. april 2007 at 16:07

  Vi har snakket mye om det samme her. Da ungene var små og vi virkelig kunne trenge det, så hadde vi ikke penger til overs. Nå kunne vi godt bruke penger på det, – men så er det dette med å ha en fremmed i huset. Dessuten liker jeg ikke hvordan alle jeg kjenner som har rengjøringskoner er så strålende fornøyde med at de (ofte utenlandske kvinner) arbeider så utrolig billig. Det ville jeg jo heller ikke like, da ville jeg føle at jeg utnyttet folk. Dessuten er det ikke vaskingen som tar tid, – men vårt vanvittige rot, og roteryddekoner er det litt verre å få tak i 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. april 2007 at 16:46

  Ja det har du ret i 😉

  Reply
 • I dag for 10 år siden #10 –
  8. april 2017 at 07:39

  […] Du kan se indlægget her og de kommentarer det […]

  Reply

Skriv en kommentar