Så blev det påskens sidste dag, og det er lig med, tid til skidne æg. Skidne æg er en gammel dansk opskrift. Retten er utrolig nem at lave.
Du skal bruge:
6 æg
40 g. smør
40 g. hvedemel
500 ml. mælk
1/2 spsk. sennep
salt
peber
persille
Kog æggene til “smilende æg” (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person. Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med persille.
5 kommentar
Hege
9. april 2007 at 18:43Det så da godt ut. Jeg prøver en dag!
Pia
9. april 2007 at 19:39Lige præcis den der æggeret springer jeg over, og jeg ved godt man ikke skal lade sig afskrække af synet:)
Kan lide det meste, også æg, men skidne, der går jeg gladeligt udenom.
Catarina
9. april 2007 at 20:52Ja man skal kunne lide fiskesennep, da det er det meste af smage.
Laila
10. april 2007 at 14:29Uhmm.. Gud ved hvad familien ville sige til sådan en omgang?? Kan huske min mormor lavede det.. MUMS!
Catarina
10. april 2007 at 16:44Prøv det 🙂