Menu
Brasseriet

Skidne æg

Så blev det påskens sidste dag, og det er lig med, tid til skidne æg. Skidne æg er en gammel dansk opskrift. Retten er utrolig nem at lave.

Du skal bruge:

6 æg
40 g. smør
40 g. hvedemel
500 ml. mælk
1/2 spsk. sennep
salt
peber
persille

Kog æggene til “smilende æg” (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person. Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med persille.

aeg.jpg

5 kommentar

  • Hege
    9. april 2007 at 18:43

    Det så da godt ut. Jeg prøver en dag!

    Reply
  • Pia
    9. april 2007 at 19:39

    Lige præcis den der æggeret springer jeg over, og jeg ved godt man ikke skal lade sig afskrække af synet:)

    Kan lide det meste, også æg, men skidne, der går jeg gladeligt udenom.

    Reply
  • Catarina
    9. april 2007 at 20:52

    Ja man skal kunne lide fiskesennep, da det er det meste af smage.

    Reply
  • Laila
    10. april 2007 at 14:29

    Uhmm.. Gud ved hvad familien ville sige til sådan en omgang?? Kan huske min mormor lavede det.. MUMS!

    Reply
  • Catarina
    10. april 2007 at 16:44

    Prøv det 🙂

    Reply

Skriv en kommentar