Så er det weekend

20. april 2007

kaffe.jpgJeg er lige kommet hjem (jeg afspadserede 3 ½ time) og sidder nu og nyder en kop god kaffe, brygget på min italienske kaffemaskine. Det er dejligt at komme tidligt hjem, og have huset helt for sig selv.

Det er ikke så tit det sker, at jeg kommer først hjem, men de næste par timer, er helt sikker mine egene, så de skal nydes.

Det kunne godt være, at jeg efter kaffetåren, skulle begynde at få gjort lidt rent, så behøver jeg ikke at tænke på det resten af weekenden.

Ja… jeg går i gang nu.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Lommen 20. april 2007 at 13:19

  Første gang jeg ser din blog, mødes jeg af synet af den elskede caffetiera – det er da skønt. (Har overvejet at lægge en lydfil med en optagelse af sådan en kande, der står og koger på komfuret så lydtapet på min blogl fordi lyden bare er så hyggelig, men det blive rnu nok for meget… !-))
  Dit topbanner er osse helt vildt dejligt! Her må jeg ind igen. 🙂

  God weekend – og god rengøringslyst!

 • Reply Lommen 20. april 2007 at 13:20

  Hvis jeg så fremover kan lægge kommentarer uden et hav at trykfejl her, så skal det jo nok blive fint… :-S

 • Reply Therese 20. april 2007 at 13:51

  Ha en dejlig weekend. Jeg har fået gjort rent i køkkenet, så min samvittighed er i orden igen. Jeg sidder også med en kop kaffe nu 🙂

 • Reply Pia 20. april 2007 at 16:01

  Det er ski typisk os kvinder, i det øjeblik vi har timer i overskud eller bare helt for os selv, så bliver vi enormt praktiske istedet for at sætte os tilbage og bare smile glad:) Dét er altså ikke et mandegen sådan liige at snuppe rengøringen i “utide”, eller ihvertfald ikke et gen rigtig mange mænd har. Postulat jo og jeg ved at jeg kan få nogle over næsen på den konto, men det er okay:)

  God weekend hos dig også

 • Reply Catarina 20. april 2007 at 18:04

  Velkommen til Lommen. Ja lyden er helt fantastisk 😉 Du skal være velkommen til at kikke forbi.

  Du har fulstendig ret Pia, det er tosset ikke bare og sætte sig og nyde at man har fri, men det har jeg nu, jeg erblevet færdig 😉

 • Reply Pia 20. april 2007 at 21:40

  Så kan du heldigvis sætte dig tilbage og forhåbenligt bare nyde når det gode vejr kommer til os igen på søndag:)

 • Skriv en kommentar