Menu
Livet

WordPress 2.2

Så blev der lige tid til en opdatering. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er altid lidt nervøs når jeg trykker på knappen delete, men det er der jo ingen grund til, det hele foregik jo smertefrit, som det plejer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Deborah
  19. maj 2007 at 09:44

  Jeg er lige blevet opdateret også, og jeg er sgu helt lost, det hele virker jo ikke ligesom det plejer ;-( – Men jeg håber da, at jeg har de samme funktioner – ellers skulle pokker stå i at opdatere! Hm!

  Reply
 • Pia
  19. maj 2007 at 10:00

  Åh åhhh, og jeg aner da overhovedet ikke om og hvordan jeg opdaterer, kunne være jeg en dag sku prøve at sætte mig ind i tingene istedet for at lade manden ha hele det gyldne overblik.

  Ved jo ikke hvad din opdatering har betydet Catarina, men jeg synes ihvertfald ikke at kunne se en forskel. Burde jeg kunne det?

  Reply
 • Deborah
  19. maj 2007 at 11:22

  Nej det er i kulissen den er helt gal 🙁 Jeg kan slet ikke finde rundt,og mine links er ikke “random” og i begrænset udvalg længere! Hm! Dvs. at når du har mange links som jeg vises de pludselig allesammen det er eneste forskel sådan umiddelbart.

  Reply
 • Pia
  19. maj 2007 at 11:47

  Nåå okay, jamen det gør mine i forvejen, en ting jeg faktisk har spekuleret på at manden liige sku få orden på;)

  Reply
 • Catarina
  19. maj 2007 at 12:23

  Deborah, Jeg har inge problemer og “ude bagved” fungere det også ok. Selvfølgelig er der et par ændringer som man lige skal vende sig til. Træls at dine links ikke vises som “random”.

  Pia, som Deborah siger, er det ude bagved at man kan se at man er blevet opdateret. 😉

  Reply

Skriv en kommentar