Mon cheri

26. maj 2007

På sådan en dag, hvor det nærmest har småregnet det meste af tiden og himlen er enfarvet grå, er det godt med noget der får solen til at skinne. I dag er det Mon cheri der er sagen, der var sikkert også andet chokolade der kunne have klaret det, men i dag er det altså Mon cheri. Søren vil ikke have nogen, for som han siger;

Du er jo min mon cheri.

Han er nu sød og det hjælper nu gevaldigt på den manglende solskin udenfor.

mon_cheri.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pia 26. maj 2007 at 17:20

  Hvis bare der kun var én ting der fristede mig;) Jeg kan jo uden at blinke komme i tanke om alskens lækkerier der sagtens kunne blive plads til i min mave idag, og imorgen og næste dag…….

 • Reply Catarina 26. maj 2007 at 17:29

  😉

 • Reply Deborah 27. maj 2007 at 09:10

  Uhm – de er gode – nyd lige en for mig! 🙂

 • Reply Catarina 27. maj 2007 at 10:19

  Det skulle du have sagt noget før… de er alle spist 😉

 • Skriv gerne en kommentar