Menu
Dagligdagen

Sidste skoledag

..i mere end en forstand. Christian er nu færdig med 6. klasse og skal derfor, efter sommerferien starte på Vissenbjerg Skole.

Sidste skoledag var der flaghejsning, morgensang og legatuddeling. Derefter var der fælles morgenmad for 6. klasse, forældre og alle lærerne på skolen.

skoleafslutning1.jpg

Om aftenen var der fest og fællesspisning hvor hver familie skulle medbringe kød til sig selv og en slags salat til den fælles buffet.

skoleafslutning2.jpg

Det var en rigtig hyggelig måde at tage afsked på.

5 kommentar

 • Marianne/Amager
  3. juli 2007 at 19:47

  Det så hyggeligt ud – det må være svært at skulle forlade de trygge rammer….. men noget nyt og spændende venter. En god ferie til dig for jeg rejser til Italien i morgen tidlig…… 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. juli 2007 at 05:35

  Ungerne synes faktisk ikke at det er svært at forlade skolen, de glæder sig til at vre sammen med “de store”.

  Du må have en rigtig god ferie, måske vi ses 🙂

  Reply
 • Pia
  4. juli 2007 at 06:54

  Ja, jeg tænkte også at det måtte være lidt sjovt for ungerne at skulle videre, det må give dem en følelse af at være lidt store:) Og man kan jo sige at de stadig kan føle sig trygge, de flytter jo allesammen, det er så “bare” de ydre rammer der bliver nye.

  Held og lykke med det:)

  Reply
 • Hege
  4. juli 2007 at 10:47

  Alle overganger kan gjøre litt vondt. Men så er det jo ofte overgang til noe som er enda bedre.

  Det er noe jeg ikke forstår. Dette innlegget og de neste kom opp på min pc først i dag. Inntil i natt var det bildet av snilen som var det siste. Jeg trodde du hadde reist på ferie. Hva kan den forsinkelsen handle om?

  Reply
 • Catarina
  6. juli 2007 at 07:37

  Pia, ja sådan ser vi også på det.

  Hege, grunden til at du ikke har kunne se indlægne var at de lå som klader og jeg ike havde tid til at gøre dem ferdige før den anden dag. Det skal ikke ske igen 🙂

  Reply

Skriv en kommentar