Menu
Livet

Jeg er blevet “tagged” ..

både her og her, og helt sikkert i en god mening, det er jeg ikke i tvivl om, men jeg ønsker ikke at deltage. Kald mig sippet eller snobbet, men her på min blog, er det mig der bestemmer hvad jeg vil skrive, og ikke vil skrive. Det jeg vil skrive om mig selv, kommer alligevel, før eller siden, frem her på siden.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Pia
  6. juli 2007 at 09:14

  Du er da hverken sippet eller snobbet, ihvertfald ikke grundet et fravalg, du er da bare skide ærlig og det tager jeg ski hatten af for:)

  God weekend

  Reply
 • Anita
  6. juli 2007 at 11:40

  Velkommen i “Divaklubben” 😀

  Arj spøg til side. Heldigvis er det frit for enhver, om man har lyst til at deltage og det ser jeg langt fra som at være sippet eller snobbet, men nærmere selektiv og bevidst om, hvad man vil og ikke vil.

  Jeg ville heller ikke og det er ikke første gang, jeg har meldt pas til sådan en lille leg. Denne gang var så bare den første, hvor der var negative reaktioner på det og det er ærgerligt. Det burde ikke være sådan.

  Nå, jeg må ud i solskinnet, nu det er her. Hav en god dag 🙂

  Reply
 • Hege
  6. juli 2007 at 11:59

  Jeg meldte også pass. Det minner meg så veldig om kjedebrev, – en damegreie jeg aldri har likt. Så tenkte jeg at jeg ikke ville dytte dette videre på 8 nye personer. Håper ingen ble fornærmet.

  Reply
 • Catarina
  6. juli 2007 at 12:59

  Jeg er glad for at vi er flere der deler samme mening 🙂
  For mig minder det også mere om kædebreve og de bliver også slette i flæng. Hvis der er nogen derude der skulle blive sure, så er det jo egentlig deres problem.

  Go’ dag til jer.

  Reply
 • Judith
  6. juli 2007 at 13:51

  Der er absolut ingen grund til at blive sur over at der er nogle der melder pas, heldigvis er det lagt ud så man selv kan vælge om man vil deltage.
  Kan du have en rigtig god ferie:-)

  Reply
 • Catarina
  27. juli 2007 at 11:17

  Tak skal du have Judith 😉

  Reply

Skriv en kommentar