Forspist

3. august 2007

Hvorfor er det lige at jeg ikke kan lade være med at spise så jeg er ved at revne, når menuen har stået på samosa med salat og moreller til dessert?

moreller.jpg

Resultatet er, at jeg nu, er nød til at ligge på sofaen og slå mave, ikke fordi det er dårligt, men jeg bliver bare så træt og kan risikere at skvatte i søvn og det vil jeg bare ikke. Efter en uge som har været drabeligt lang, vil jeg nyde alt den fritid jeg har og ikke spille den på at ligge og flyde.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar