Forspist

3. august 2007

Hvorfor er det lige at jeg ikke kan lade være med at spise så jeg er ved at revne, når menuen har stået på samosa med salat og moreller til dessert?

moreller.jpg

Resultatet er, at jeg nu, er nød til at ligge på sofaen og slå mave, ikke fordi det er dårligt, men jeg bliver bare så træt og kan risikere at skvatte i søvn og det vil jeg bare ikke. Efter en uge som har været drabeligt lang, vil jeg nyde alt den fritid jeg har og ikke spille den på at ligge og flyde.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar