Menu
Familieliv

Kender I det

..at en dag bare forsvinder? sådan én af slagsen var det i går. Det eneste huslige der blev udført, var at sengetøj blev vasket. Ellers rørte jeg ikke en finger. Vi tog et smut ud i Plantorama, men købte ikke noget. Derefter forsatte turen til Tæppeland, bare sådan for at se, hvad de havde af trægulve. Slutteligt kørte vi ud til IDEmøbler for at ose, men også der var det lidt småt med inspirationen.

Pludselig var dagen gået og sønnike skulle op til en kammerat og spille LAN og overnatte.

Tænk at bruge en lørdag på ingenting – jeg må hellere se om jeg kan få lidt fornuftigt ud af i dag.

6 kommentar

 • Anita
  26. august 2007 at 08:44

  Sådan en dag havde vi også igår, så du er ikke alene om at drive din lørdag væk.

  Idag skal der altså bestilles noget. Det er vi simpelthen nødt til, hvis vore glorier ikke skal falde ned og stramme om halsen 😉

  Reply
 • Catarina
  26. august 2007 at 09:06

  Jeps, jeg er helt enig Anita 🙂

  Reply
 • Marianne/Amager
  26. august 2007 at 11:57

  Nogen gange er sådan en dag tiltrængt eller ligefrem fornuftig. Sådan en har jeg idag. Skulle have været ude og se husbonden løbe Esrum sø rundt (27 km). istedet sidder jeg med en dyne og læser i en bog….. og der tusind ting jeg egentlig skal (rydde op, vaske mv), men jeg gider ikke og egentlig ahr jeg aldrig hørt om en oprydning der flygtede…. så den bliver jo nok liggende…. Næhhh jeg vil slappe af i dag og lade søndag den 26 august forsvinde over i den 27 august….
  God søndag til dig

  Reply
 • Anita
  26. august 2007 at 14:01

  Yaaak, jeg kan allerede mærke glorien stramme til!

  Jeg har STADIG ikke lavet en skid, andet, end at suse rundt i min fars have med yngste og gå og hyggenusse lidt, men vasketøjet skal jeg nok få gjort kål på.

  Først skal der lige spises hos min mor og så venter der et par fridage sidst på ugen og dér kan jeg vist godt klemme en støvsugning ind 😀

  Reply
 • Hege
  26. august 2007 at 20:01

  Jeg har hatt en sånn gjøreingentingdag i dag. Og det var også planen. Det er jo underlig at vi alltid må snakke om og tenke på og ha dårlig samvittighet for alt det vi burde gjøre. Vi gjør jo det også, – bare ikke akkurat nå.

  Reply
 • Catarina
  28. august 2007 at 14:07

  Marianne, bare jeg kunne 🙂 Flot med din mand, glæder mig til jeg kan løbe SÅ langt 😀

  Anita, ja jeg nåede det 😀

  Hege, hvis vi bare kunne være lige glade – men så så der jo nok forfærdeligt ud 😉

  Reply

Skriv en kommentar