Broccolisalat

11. september 2007

En nem salat blev lige bikset sammen til aftensmaden. Den smager lidt af sommer 🙂

broccolisalat.jpg

Du skal bruge:
1 bund broccoli
½ gul peber
½ rød peber
1 rødløg

Dressing:
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
2 tsk. sennep
¼ l. cremefraiche 18%

Fremgangsmåde:
Alle grøntsagerne skæres i mindre stykker.
Dressingen:
De første 5 ingredienser piskes til en glat masse. Cremefraichen tilsættes og grøntsagerne blandes i.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


1

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply Stine 11. september 2007 at 19:13

    Det ser lækkert ud Catarina – velbekomme 🙂

  • Reply Deborah 11. september 2007 at 21:50

    Meget, meget lækkert – Uhm!

  • Reply Catarina 12. september 2007 at 06:09

    Tak og den smagte pragtfuldt 😛

  • Reply Pia 12. september 2007 at 14:57

    Og det er mig der aldrig får broccolisalat fordi jeg synes det er alt for omstændigt at lave i hverdagen. Denne er jo både nem og lækker, den napper jeg:)

  • Reply Catarina 12. september 2007 at 18:26

    Du napper bare Pia 😆

  • Reply Deborah’s » Blog-arkiv » Mere sund sommermad 9 points 3. juni 2008 at 19:29

    […] besluttede allerede igår, da jeg så Catarina’s indlæg, at jeg ville prøve Brocclisalaten idag. Det har jeg så gjort. Det eneste, jeg har “lavet om”, er at løget er […]

  • Reply Catarina » Blog Archive » Farveller 4. juli 2008 at 21:59

    […] os. Vi fik lid salat med chilli/hvidløgs marinerede tigerrejer, baconomviklet svinemørbrad, med broccolisalat og fars nyopgravede kartofler til. Til kaffen fik vi […]

  • Reply Så gik vi ellers lige igang 15. maj 2010 at 11:56

    […] ceviche a.la. Anne Hjernø, derefter forskellig marinerede svinemørbrad, baconomviklede dadler med broccolisalat, vandmelonsalat og hvidløgsflutes til. Nu er salaterne lavede og det samme er dadlerne. Nogle […]

  • Reply Deborah's food and something 8. april 2012 at 17:25

    […] besluttede allerede igår, da jeg så Catarina’s indlæg, at jeg ville prøve idag. Det har jeg så gjort. Det eneste, jeg har “lavet om”, er at løget er almindeligt og […]

  • Leave a Reply