En nem salat blev lige bikset sammen til aftensmaden. Den smager lidt af sommer 🙂
Du skal bruge:
1 bund broccoli
½ gul peber
½ rød peber
1 rødløg
Dressing:
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
2 tsk. sennep
¼ l. cremefraiche 18%
Fremgangsmåde:
Alle grøntsagerne skæres i mindre stykker.
Dressingen:
De første 5 ingredienser piskes til en glat masse. Cremefraichen tilsættes og grøntsagerne blandes i.
9 kommentar
Stine
11. september 2007 at 19:13Det ser lækkert ud Catarina – velbekomme 🙂
Deborah
11. september 2007 at 21:50Meget, meget lækkert – Uhm!
Catarina
12. september 2007 at 06:09Tak og den smagte pragtfuldt 😛
Pia
12. september 2007 at 14:57Og det er mig der aldrig får broccolisalat fordi jeg synes det er alt for omstændigt at lave i hverdagen. Denne er jo både nem og lækker, den napper jeg:)
Catarina
12. september 2007 at 18:26Du napper bare Pia 😆
Deborah’s » Blog-arkiv » Mere sund sommermad 9 points
3. juni 2008 at 19:29[…] besluttede allerede igår, da jeg så Catarina’s indlæg, at jeg ville prøve Brocclisalaten idag. Det har jeg så gjort. Det eneste, jeg har “lavet om”, er at løget er […]
Catarina » Blog Archive » Farveller
4. juli 2008 at 21:59[…] os. Vi fik lid salat med chilli/hvidløgs marinerede tigerrejer, baconomviklet svinemørbrad, med broccolisalat og fars nyopgravede kartofler til. Til kaffen fik vi […]
Så gik vi ellers lige igang
15. maj 2010 at 11:56[…] ceviche a.la. Anne Hjernø, derefter forskellig marinerede svinemørbrad, baconomviklede dadler med broccolisalat, vandmelonsalat og hvidløgsflutes til. Nu er salaterne lavede og det samme er dadlerne. Nogle […]
Deborah's food and something
8. april 2012 at 17:25[…] besluttede allerede igår, da jeg så Catarina’s indlæg, at jeg ville prøve idag. Det har jeg så gjort. Det eneste, jeg har “lavet om”, er at løget er almindeligt og […]