Menu
Familieliv

Kirketid

Ja, i dag skal sønnike og jeg i kirke. Han skal konfirmeres næste forår og derfor er vi blevet indbudt til søndagsgudstjeneste med efterfølgende indskrivning.

Jeg har lige siddet og tænkt over hvornår jeg sidst var i kirke, og kom frem til, at det var da Sebastian, vores mellemste blev konfirmeret, og det er 2 ½ år siden. Det er ikke meget jeg kommer i kirke, det er faktisk kun til barnedåb, bryllupper, konfirmationer og begravelse. Men sådan er det nok for de fleste.

4 kommentar

 • Perle
  16. september 2007 at 09:37

  God fornøjelse. Håber at det er en god og inspirerende præst, så kan det nemlig være rigtig hyggelig. Vi var hele ‘turen’ igennem sidste år i forbindelse med konfirmation og den præst vi har her er bare super.

  Så super, at vi smutter til høstgudstjenste sidst på måneden. Det er en aftengudstjeneste kun med levende lys i kirken. Altid en aften der der proppet i kirken.

  God søndag.

  Reply
 • Kari
  16. september 2007 at 10:42

  Så skal I også til det.
  Vi skal også have i foråret. Vi var så godt nok til indskrivning sidst i maj.
  Jeg skal sammen med Magnus, finde ud af, hvordan vi får placeret de sidste 9 gudstjenester, så han ikke skal i kirke 9x i foråret. Jeg vil nemlig gerne med. Vi kommer der heller ikke så ofte, sådan cirka så ofte som jer 🙂

  God gudstjeneste og indskrivning.

  Reply
 • Pia
  16. september 2007 at 12:50

  Jeg har været en del i kirke juleaften, og i særdeleshed midnatsgudstjenesterne synes jeg er fantastiske. Men ellers kommer jeg også kun i kirke når nogen skal noget af en art.

  Reply
 • Catarina
  16. september 2007 at 13:59

  Det gik fint og var faktisk rigtigt hyggeligt, selv alle ungerne synes det var ok. Jeg kunne fornemme at rent faktisk godt kan lide den kvindelige præst, hun virkede også som meget sympatisk menneske. Her skal de kun i kirke 8 gange alt i alt.

  Jeg når aldrig at komme i kirke mere juleaften, siden Christian blev født, er det mig der står for juleaftensmaden.

  Måske engang når ungerne tager over – det ville være dejligt 🙂

  God søndag.

  Reply

Skriv en kommentar