Dagens dont..

18. september 2007

blev afsluttet i fin stil, madpakkerne er smurt og vasketøjet ordnet, så nu nyder jeg..

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anette 18. september 2007 at 20:28

  Lige bortset fra vasketøjet, så er jeg nået ligeså langt som dig 🙂

  Ha’ en fortsat god aften 🙂

 • Reply Catarina 19. september 2007 at 06:03

  Ja det er dejligt at nå dertil 😉

  Jeg håber også din aften var god 🙂

 • Skriv gerne en kommentar