En snylter?

18. september 2007

På kristtjørnen i bunden af haven, gror der også en slyngplante af en art. Hvert år bliver den klippet af og lige så sikker amen i kirken, er den sust opad næste år.

snylter.jpg

Den er egentlig meget flot med dens blomster, men hvad det er det har jeg ingen anelse om.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Rimkogeren 18. september 2007 at 10:07

  Almindelig gedeblad nok mere kendt som kaprifolie. Det er ikke en snylter, men en slyngplante som kan kravle op i 7 meters højde. Kig evt. på google under billeder.

  PS Kig gerne indenfor på min blog, lille grin næsten garanteret.

 • Reply Catarina 18. september 2007 at 17:49

  Rimkogeren, velkommen til her og tak for oplysningen 🙂 Jeg ville gerne besøge din side, men den kan jeg ikke få adgang til 🙁

 • Reply Hege 18. september 2007 at 20:18

  Snylter??? Jeg betalte da mange penger for min, og vi elsker den. Den vokser og lager en flott bue over hageinngangen, – vokser forbi uthuset og inn i havestuen. Lukter godt gjør den også. Det jeg ikke forstår er at din blomstrer nå. Det gjør min i juni og juli.

 • Reply Catarina 19. september 2007 at 06:10

  Her vokser den med et par meget tynde stænler, godt filtret ind i kristtjørnen. Den har vel en 4-5 blomster i forskellige stadier.

  Hvis den normalt skulle blomstre i juni-juli, så er den da lidt sent på den 🙂 men fint ser det ud, nu hvor der ikke er så mange andre.

 • Skriv gerne en kommentar