Alene hjemme

30. september 2007

Jeg hygger mig og det er i godt selskab 😉 med mig selv. Søren er lige kørt, og med sig havde han drengene, de skal hjem og lave lektier, så de er klar til skolen i morgen. Sønnike er smuttet op til en af kammeraterne.

wm.jpg

I baggrunden køre fjernsynet med cykelløb som er ret hyggeligt at høre og se på indimellem. Det er heldigvis et program man kan lave andet til, man kan sågar lukke øjnene lidt. Dejligt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar