Alene hjemme

30. september 2007

Jeg hygger mig og det er i godt selskab 😉 med mig selv. Søren er lige kørt, og med sig havde han drengene, de skal hjem og lave lektier, så de er klar til skolen i morgen. Sønnike er smuttet op til en af kammeraterne.

wm.jpg

I baggrunden køre fjernsynet med cykelløb som er ret hyggeligt at høre og se på indimellem. Det er heldigvis et program man kan lave andet til, man kan sågar lukke øjnene lidt. Dejligt!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply