Menu
Livet

I 11 time… igen

Bare fordi der er et par chefer der har budget møde i morgen, så skal en anden en knokle som en vanvittig. Jeg klargjort til fremskrivning, sammenlignet tal og flettet jeg ved ikke hvor mange gange frem og tilbage i Excel. Pivottabeller har jeg jongleret med og der er blevet lavet Power Point præsentationer så jeg var ved at blive helt bims.

Ok jeg har nået det hele og det gør jeg hver gang, men det er sku da irriterende at det altid er i sidste øjeblik at de kommer med det!

Nå, der kom den galle ud 😀 nu har jeg det meget bedre og jeg er faktisk ret vild med mit job 😆

4 kommentar

 • Pia
  9. oktober 2007 at 17:45

  Cfølig er du da det, ellers gad du jo ik gentagne gange brokke dig over “sidste sendetid” og løbe rigtig hurtigt. Andre dage har du det sikkert som blommen i 8 æg, og dét vejer bare så meget:)

  Reply
 • Catarina
  9. oktober 2007 at 18:40

  Jeps Pia som mindst 8 æg 😉

  Reply
 • Perle
  9. oktober 2007 at 20:02

  I know the feeling. Men dejligt at du stadig er glad 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. oktober 2007 at 06:34

  😆

  Reply

Skriv en kommentar