Så er det gjort!

8. november 2007

Efter arbejde i dag, kørte jeg op på kommunen og brevstemte. Så behøver jeg ikke at stå i kø på tirsdag, sammen med tusinde andre, klokken fem minutter i l…t. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har stået i kø for at få lov til at stemme. De fleste gange, har jeg stået i kø med nogle, som godt kunne have bevæget sig derop tidligere på dagen end der, hvor alle der går på arbejde kommer.

På borgerservice var der ingen kø, til trods for, at alle der indfandt sig der havde samme ærinde som jeg selv. Dejligt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

  • Reply Marianne/Amager 8. november 2007 at 17:12

    Egentlig meget smart gjort………… Så er spørgsmålet om din stemme kommer til at ændre noget for landet? Lad os håbe det!

  • Reply Catarina 8. november 2007 at 18:41

    Marianne, det håber jeg da – men hvis ikke så, har jeg heldigvis retten til at brokke mig, det synes jeg ikke jeg havde, hvis jeg havde stemt, for så havde jeg jo været ligeglad 🙂

  • Reply Pia 9. november 2007 at 08:16

    Dér er jeg så enig, man kan ikke tillade sig at brokke hvis man ik engang gider bevæger sig op og stemme.

  • Skriv gerne en kommentar