Menu
Livet

At kunne se

..er ikke længere en kunst eller en selvfølgelighed. Det er noget skidt med mit højre øje, hvor bygningsfejlen er så slem, at det ikke går med en kontaktlinse. Faktisk er det så skidt, at jeg skal jeg have briller med overgang og et par skærmbriller til arbejde. Skærmbrillerne betaler mit arbejde for, de andre, dem med overgang, skal jeg selv betale og lad mig side det lige ud…. de er satme mig noget peberet, sådan nogle overgangsglas. Nu var han ret sød ham “brillemanden”, han synes jeg skulle have lidt rabat, så jeg endte med at få 12 %, helt uden at bede om det. Dejligt!

Jeg må nu væbne mig med tålmodighed for der går 12-14 dage inden jeg kan hente dem.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Kari
  17. november 2007 at 08:30

  Os som virkelig har brug for briller, er det en dyr fornøjelse!!
  Er selv -6 og det koster.

  Håber du bliver glad for dine nye “smykker” 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. november 2007 at 15:52

  Kari, nåå ja.. smykker, det kan man jo kalde dem. Ja jeg håber også, at jeg bliver glad for dem.

  Reply
 • Catarina » Blog Archive » Der kom en sms
  5. december 2007 at 17:44

  […] kørte fra arbejde før tid og smuttede ind i Rosengårdscentrets Synoptik, hvor jeg for et par uger siden, bestilte dem. Jeg er nu udstyret med ikke kun et par, men hele to par briller. Ja jeg ved hvad I […]

  Reply

Skriv en kommentar