Abekattestreger

17. november 2007

abe2.jpgJeg har i længere tid ønsket mig en abe, ikke hvilken som helt abe, nej det skulle være Kay Bojesens abe. Først tænkte jeg at det selvfølgelig skulle være en af de gamle og ikke én af de dersens man kan købe, den skulle have “sjæl”. Men så kom jeg til at tænke på at den ikke fik “sjæl” af at være gammel. Hvis det var et arvestykke fra én i familien så havde det været noget andet. Nu ligger landet sådan, at der ikke lige er nogen i familien der har sådan en abe.

Så var det, at blondinen her fik en genial ide, ja det syes’ jeg altså 😆 Jeg bliver den, i familien, der er nød til at starte med at have en ny abe. Når den engang i fremtiden bliver givet videre, så har den fået noget sjæl som den medbringer til sit ny hjem. Et styk abe er nu indkøbt og foræret til Søren.

abe1.jpg

Nu hænger den på den gamle og rustikke tallerkenrække for enden af langbordet i køkkenet. Der kan jeg holde et vågent øje med den, den skulle jo nødigt lave for mange abekattestreger 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 17. november 2007 at 16:50

  Den abe er som skabt til at hænge der, selvfølgelig skulle du købe den – og du har ret, med årene får den sjæl 🙂

 • Reply Catarina 17. november 2007 at 16:56

  Helle K. jepper 😉

 • Reply Hege 17. november 2007 at 18:45

  Kloge ord Catarina. Det er ikke alltid andre menneskers antikviteter får betydning for oss. Alt har en gang vært nytt. Lykke til med apen.

 • Reply Valdemarsro.dk 17. november 2007 at 19:55

  Den er flot, jeg er helt vild med Kay Bojesens dyrefigurer. Jeg synes det er en super ide at starte en tradition, og det er jo en klassiker den der.
  -den bliver du glad for, tror jeg.

  Jeg kan godt lide jeres rustikke tallerkenrække

 • Reply Catarina 18. november 2007 at 07:35

  Hege, tak skal du have 🙂

  Valdemarsro.dk, ja jeg har altid godt kunne lide den 😀

 • Skriv en kommentar