Her

20. november 2007

..sad jeg, bordet er nu flyttet og fra i morgen skal jeg kører til den nye adresse.

arbejde

Alt er gået hurtigt, meget hurtigere end planlagt. Aldrig har jeg set så effektive flyttefolk som dem vi har, de har formået at flytte 8 arbejdspladser mere i dag, end planlagt, Imponerende!

Vi, flyttegruppen fik nu også ros, for flyttefirmaet/mændene er aldrig kommet til en virksomhed som var så godt forberedt som vi. Alt er mærket korrekt, bordene er kørt helt i bund og ledninger strappet op.

Nu kan jeg ånde lettet op, alt forløber som det skal og i morgen skal jeg pakke en helvedes masse flyttekasser ud igen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Perle 23. november 2007 at 13:52

  Er I blevet helt færdige med flytningen? Klar til at holde weekend?

  God weekend.

 • Reply Catarina 24. november 2007 at 11:00

  Perle ja næsten skal lige afsted i morgen også 🙂

  God weekend til dig også 😉

 • Leave a Reply