Her

20. november 2007

..sad jeg, bordet er nu flyttet og fra i morgen skal jeg kører til den nye adresse.

arbejde

Alt er gået hurtigt, meget hurtigere end planlagt. Aldrig har jeg set så effektive flyttefolk som dem vi har, de har formået at flytte 8 arbejdspladser mere i dag, end planlagt, Imponerende!

Vi, flyttegruppen fik nu også ros, for flyttefirmaet/mændene er aldrig kommet til en virksomhed som var så godt forberedt som vi. Alt er mærket korrekt, bordene er kørt helt i bund og ledninger strappet op.

Nu kan jeg ånde lettet op, alt forløber som det skal og i morgen skal jeg pakke en helvedes masse flyttekasser ud igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Perle 23. november 2007 at 13:52

  Er I blevet helt færdige med flytningen? Klar til at holde weekend?

  God weekend.

 • Reply Catarina 24. november 2007 at 11:00

  Perle ja næsten skal lige afsted i morgen også 🙂

  God weekend til dig også 😉

 • Skriv gerne en kommentar