Menu
Hos os

2 slags småkager

.. det er hvad det bliver til for mit vedkommende. Den ene er chokolade chip cookies den anden er brunkager. Brunkagedejen er den fra frostboksen i Brugsen, den smager rigtigt godt og da jeg er den eneste der spiser brunkager er det det letteste på den måde.

smaakager1.jpg


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Soltoften
  1. december 2007 at 20:51

  Måske jeg skulle overveje at kæmpe mod blæsten alligevel og komme forbi for at prøvesmage småkagerne?? 😀

  Reply
 • Catarina
  2. december 2007 at 09:08

  Soltoften, du er hjertens velkommen 😉

  Reply

Skriv en kommentar