2 slags småkager

1. december 2007

.. det er hvad det bliver til for mit vedkommende. Den ene er chokolade chip cookies den anden er brunkager. Brunkagedejen er den fra frostboksen i Brugsen, den smager rigtigt godt og da jeg er den eneste der spiser brunkager er det det letteste på den måde.

smaakager1.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Soltoften 1. december 2007 at 20:51

    Måske jeg skulle overveje at kæmpe mod blæsten alligevel og komme forbi for at prøvesmage småkagerne?? 😀

  • Reply Catarina 2. december 2007 at 09:08

    Soltoften, du er hjertens velkommen 😉

  • Leave a Reply