2 slags småkager

1. december 2007

.. det er hvad det bliver til for mit vedkommende. Den ene er chokolade chip cookies den anden er brunkager. Brunkagedejen er den fra frostboksen i Brugsen, den smager rigtigt godt og da jeg er den eneste der spiser brunkager er det det letteste på den måde.

smaakager1.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Soltoften 1. december 2007 at 20:51

    Måske jeg skulle overveje at kæmpe mod blæsten alligevel og komme forbi for at prøvesmage småkagerne?? 😀

  • Reply Catarina 2. december 2007 at 09:08

    Soltoften, du er hjertens velkommen 😉

  • Skriv gerne en kommentar