Menu
Her hos os

Konfektdag

Opskrifterne er gennemgået, også den som kun befinder sig i mit hoved, og nu er der lavet en dosmerseddel på de ting mangler. Om et lille øjeblik trodser Søren regn og blæst, for at hente de sidste ingredienser. Han er nu sød!

konfekt.jpg

Kl. 10:00 ankommer Daniel med toget fra Vejle, hvor han har været til fest i går. Han har en lige så sød tand som jeg og vil ikke gå glip af en gang konfektkreering. Både Daniel og Sebastian, får nu også altid en kæmpe portion med hjem, så de har til resten af julemåneden. Det manglede da bare!


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Soltoften
  1. december 2007 at 10:37

  aaaj…jeg vil også være med…kan sagtens nå det efter shoppeturen, tror jeg…. 🙂

  Rigtig god dag…lyder kanon hyggeligt med sådan en konfektdag.

  SVAR
 • Hege
  1. december 2007 at 14:06

  Det ser da usedvanlig godt ut. Jeg vil også ha. Heldige oss som har søte menn som sliter seg gjennom vind og storm for å skaffe oss noe. Så må vi stelle pent med dem etterpå.

  SVAR
 • Catarina
  2. december 2007 at 09:07

  Soltoften, du kommer bare 😉

  Hege, ja i er heldige 😉

  SVAR

Skriv en kommentar