Kapitulere

6. december 2007

Kunne godt sidde oppe hele natten og har også lyst, men jeg er ved at være godt brugt, måske fordi jeg har været oppe og i gang siden kl. 05:45, jeg tror det. Jeg bliver nød til at kapitulere, tiden er kommet til et studie øjenlågene, indefra.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Stine 6. december 2007 at 23:03

  Sov godt. Jeg må nok hellere snart gøre det samme 🙂

 • Reply Catarina 7. december 2007 at 06:53

  Stine, tak og i lige måde 🙂 selv om det er lidt sent og side.

 • Reply Helle K. 7. december 2007 at 07:46

  Du sover altså også! Godt jeg var helt nervøs for, at du var et overmenneske 😉 Du skriver kl. 5 om morgenen og kl. 11 om aftenen.

 • Reply Catarina 7. december 2007 at 08:16

  Helle K., jeg er nok mest a menneske og kan godt lide at stå rimeligt tidligt op og få noget ud af dagen 😉

 • Reply Helle K. 7. december 2007 at 08:29

  Går A mennesker ikke tidligt i seng? Jeg har altid troet, at jeg var A-menneske. 😀

 • Reply Catarina 7. december 2007 at 08:33

  Jow a-mennesker står tidligt op og går tidligt i seng, sådan at det passer med 7-8 timers søvn 😉

 • Skriv en kommentar