Kapitulere

6. december 2007

Kunne godt sidde oppe hele natten og har også lyst, men jeg er ved at være godt brugt, måske fordi jeg har været oppe og i gang siden kl. 05:45, jeg tror det. Jeg bliver nød til at kapitulere, tiden er kommet til et studie øjenlågene, indefra.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Stine 6. december 2007 at 23:03

  Sov godt. Jeg må nok hellere snart gøre det samme 🙂

 • Reply Catarina 7. december 2007 at 06:53

  Stine, tak og i lige måde 🙂 selv om det er lidt sent og side.

 • Reply Helle K. 7. december 2007 at 07:46

  Du sover altså også! Godt jeg var helt nervøs for, at du var et overmenneske 😉 Du skriver kl. 5 om morgenen og kl. 11 om aftenen.

 • Reply Catarina 7. december 2007 at 08:16

  Helle K., jeg er nok mest a menneske og kan godt lide at stå rimeligt tidligt op og få noget ud af dagen 😉

 • Reply Helle K. 7. december 2007 at 08:29

  Går A mennesker ikke tidligt i seng? Jeg har altid troet, at jeg var A-menneske. 😀

 • Reply Catarina 7. december 2007 at 08:33

  Jow a-mennesker står tidligt op og går tidligt i seng, sådan at det passer med 7-8 timers søvn 😉

 • Skriv gerne en kommentar