Billigt sluppet

8. december 2007

vandpumpe.jpgVi har nok alle hørt i tv og radio, om egne hvor beboerne skal koge vandet inden de bruger det, fordi det er forurenet. Hver gang vi har hørt om folk der skal koge vandet og, at det har varet, op til flere måneder, har vi følt medlidenhed med de mennesker det er gået ud over. Og i vores stille sind, prist os lykkelige at det ikke var os.

Lige indtil i går, der kom der besked om at der var fundet colibakterier i vores vandværk og at vi nu ikke måtte drikke, børste tænder eller vaske op i vandet. Føj hvor træls, det hele blev lige pludselig en smule mere besværligt. Noget som også var lidt bekymrende var; at sønnike havde fået en drikkedunk med vand med i skole og jeg havde også drukket vand i løbet af dagen, samtidig med at jeg fik gjort rent. Nå, men fik vi en gang dårlig mave, måtte vi bare tage den derfra.

Her for et øjeblik siden, kom den glade nyhed så; kogeforbuddet er ophævet, efter de har fået svar fra alle de prøver de tog i løbet af aftenen i går. Hold da op det var billigt sluppet, kun at skulle undvære drikkevand i ét døgn.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Jonna 8. december 2007 at 18:05

  Ja vi tager det som en selvfølig at der er ren og nok vand måske har vi sommetider godt af at opdage det ikke altid er sådan.
  Må være slemt de steder hvor der er vandmangel eller er beskidt, så godt det kom hurtig igen.

 • Reply Perle 8. december 2007 at 18:19

  Vi har det godt i lille Danevang. En dag er billigt sluppet, 4 måneder er sådan set også set i forhold til andre lande, der aldrig har rent drikkevand.

  Men godt der hurtigt blev givet grønt lys, det gør nu det hele meget lettere 🙂

 • Reply Catarina 9. december 2007 at 07:24

  Ja det er nok sundt at der blive rusket lidt op i os en gang imellem. Så kan det være vores børn også passer på vandet fremover 😉

  God søndag

 • Skriv gerne en kommentar