Se hoved og hale

10. januar 2008

Jeg trænger til en god studsning og lidt farve på mine bryn og vipper. Jeg er så lys, at mine vipper og bryn på det nærmeste er gennemsigtige. Det er ikke ret fedt, for det kræver at jeg har make-up på hele tiden, for ellers flyder mit ansigt sammen.

Ok, det er sjældent jeg ikke har make-up på, men det er fordi jeg skal ud af døren, men der er også dage hvor jeg ikke gider og ikke skal nogen steder, så er det da fedt, at man på trods af manglende make-up, stadig kan se hoved og hale på mig.

Jeg ringede til frisøren i tirsdags, og sørme jeg kunne få tid i dag efter arbejde. Fedt!

Så i aften skulle jeg gerne se brandhamrende godt ud. 😛
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Perle 10. januar 2008 at 11:54

  Her i vi (også) i samme båd :o) Skal selv ringe til frisøren, måske et hint til at få det gjort.

  Du bliver sikkert smækker lækker 🙂

 • Reply Catarina 10. januar 2008 at 12:24

  #Perle, ja da og du med, når du har fået ringet 😉

 • Reply Helle K. 11. januar 2008 at 10:29

  Du er garanteret også lækker, når du er usynlig 😀

 • Reply Catarina 11. januar 2008 at 11:25

  #Helle K., 😆 ja da..

 • Skriv gerne en kommentar