Menu
Livet

Se hoved og hale

Jeg trænger til en god studsning og lidt farve på mine bryn og vipper. Jeg er så lys, at mine vipper og bryn på det nærmeste er gennemsigtige. Det er ikke ret fedt, for det kræver at jeg har make-up på hele tiden, for ellers flyder mit ansigt sammen.

Ok, det er sjældent jeg ikke har make-up på, men det er fordi jeg skal ud af døren, men der er også dage hvor jeg ikke gider og ikke skal nogen steder, så er det da fedt, at man på trods af manglende make-up, stadig kan se hoved og hale på mig.

Jeg ringede til frisøren i tirsdags, og sørme jeg kunne få tid i dag efter arbejde. Fedt!

Så i aften skulle jeg gerne se brandhamrende godt ud. 😛

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Perle
  10. januar 2008 at 11:54

  Her i vi (også) i samme båd :o) Skal selv ringe til frisøren, måske et hint til at få det gjort.

  Du bliver sikkert smækker lækker 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. januar 2008 at 12:24

  #Perle, ja da og du med, når du har fået ringet 😉

  Reply
 • Helle K.
  11. januar 2008 at 10:29

  Du er garanteret også lækker, når du er usynlig 😀

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2008 at 11:25

  #Helle K., 😆 ja da..

  Reply

Skriv en kommentar