Menu
Livet

Lukke af for solen

Nu kom der endelig lidt solskin og så ser man mig side her og er nød til, at lukke gardinerne så jeg lukker af for den dejlige og livgivende sol, som jeg har sukket efter de sidste mange dage.

1.jpg

Nu har den bare at blive hængende til jeg har fri, så jeg kan nyde den lidt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Pia
  16. januar 2008 at 15:15

  Ja, tænk, her kører der pludselig markiser ud og lukker alt sollyset ude, grrr. og skal de endelig være der kunne man sgu da godt til at skifte de gamle og meget slidte gule ud, fra dengang Simon Spies havde huset her som sin kontorbygning. De MÅ da ha levet den tid som sådan nogle skal.

  Reply
 • Catarina
  16. januar 2008 at 18:20

  #Pia, det var ski da træls og gule….hvad tænker de på, og hvis de så er helt tilbage derfra, så er det da på tide de skiftes 😐

  Reply

Skriv en kommentar